Friss pletykák erősítik tovább, hogy viking témájú lesz a következő Assassin's Creed

2019. november 19.
8.1151
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Jóval korábban már felmerült pletyka szintjén, hogy a soron következő Assassin's Creed cím a vikingek korába kalauzolja a közönséget, most pedig friss pletykák ismételten tovább erősítik ezt a szóbeszédet.

A Daily Gaming Report úgy tudja, hogy következő generációs konzolokra érkezik az új iteráció, azaz Xbox Scarlettre és PS5-re (nyilván PC-re is jönni fog), de érdekes módon nem ejtenek szót Xbox One-os és PS4-es változatról. Ha minden igaz, akkor minden eddigi epizódnál korábban fog játszódni a sztori.

Elvileg "Az Első Civilizáció" lesz a fókuszban, a technológiailag fejlett népek mesebeli kultúrája, amely az őseink előtt állt, ráadásképp sok-sok tengeri útra és tengeri ütközetre lehet majd számítani. Ezenfelül az RPG mechanikák is visszaköszönnek, és megint csak felbérelhetünk majd NPC-ket különböző küldetések abszolválásába, mint mondjuk a Brotherhoodban van a Black Flagben.

Továbbá arról is szól a fáma, hogy egy ponton túl Asgardba látogatunk a sztoriban, ahol viking istenségekkel küzdünk meg, ergo a misztikum sem maradna ki.
6 hozzászólás

totyak

11 hónapja,

Szerintem Ubi a korai pletykákból merít ihletet, olyan tematikájú játékot kezd el készíteni, amiről aztán megint pletykálnak, így a korai pletyka is igaznak bizonyul

válasz erre

WarriorAutobot

11 hónapja, 1 napja

Hát lehet jó is, az utolsó részek elég jól sikerültek.

válasz erre

VaPe

11 hónapja, 2 napja

God of War nagyot ment, miért ne lovagolnák meg...

válasz erre

muki

11 hónapja, 2 napja

Kíváncsian várom de tényleg. Olyan hullámzó a sorozat minősége hogy igazándiból bármilyen jó alapanyagot nagyon el tudnak rontani, de van hogy az igen **** semmiből is kiváló játékot hoznak létre. Szóval valójában mindegy hogy hol és mikor játszódik!

válasz erre

Mordorer

11 hónapja, 2 napja

Nem lenne rossz gondolat egy vikinges téma.

válasz erre

petrovicsz

11 hónapja, 2 napja

Az kemény lesz!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljadarkomen profiljaWickedSick profiljaXelosz profilja