Friss gameplay videó mutatja meg, hogy miért lett végül a Half-Life: Alyx VR-játék

2019. december 19.
12.8091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár első ízben is határozottan ígéretes volt a Half-Life: Alyx, azonban most egy újabb gameplay videón vehetjük szemügyre a Valve zászlóshajó VR-játékát, ami ráadásul igyekszik bebizonyítani, hogy valójában miért a virtuális valóság köré épül az alkotás.

Egy meglehetősen masszív, több mint fél órás videó nyújt betekintést a játék mögötti elgondolásba, ráadásképp számos játékmechanikáról lerántják a leplet, sőt mi több, még különböző VR-eszközöket is kipróbálnak, hogy melyikkel hogyan működik.

Ez talán majd segít abban, hogy kicsit közelebb kerüljünk az igazsághoz, hogy a Valve mégis milyen módokon fogja kihasználni a virtuális valóságot, hogy ne csak egy alibi legyen, hanem ténylegesen egy minőségi alkotás kerekedjen ki belőle. Ti mit gondoltok? Változott a véleményetek ezen videó után?

Nézd nagyban ezt a videót!



Half-Life: Alyx, azonban most egy újabb gameplay videón vehetjük szemügyre a Valve zászlóshajó VR-játékát, ami ráadásul igyekszik bebizonyítani, hogy valójában miért a virtuális valóság köré épül az alkotás.'>
3 hozzászólás

Neurotic

4 éve, 8 hónapja és 12 napja

Szerintem a videó lényege, hogy különböző vr headseteken megnézzék milyen élményt nyújt a Half-Life: Alyx. Köze nincs ahhoz, hogy elmagyarázzák, hogy miért lett vr játék, vagy betekintést nyerjünk a részletekbe. Aki már látott vr játékot belülről az semmi újat nem fog látni a videóban. Viszont azoknak nagyon hasznos lehet, akik most készülnek vr eszközt venni.

válasz erre

Tommy

4 éve, 8 hónapja és 14 napja

Miért kell ilyen rohadt hosszú videókat csinálni egy egyszerű játékhoz? meglepett smiley

válasz erre

muki

4 éve, 8 hónapja és 14 napja

Gondolom így tervezték már az elejétől és azért lett az. mosolygó smiley

válasz erre
Half-Life: Alyx
18.099 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja