Friday the 13th: The Game - így kell ciki módon, véres ruhában ablakot betörni!

2016. november 15.
3.0901
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Gun Media fejlesztői egy újabb nyúlfarknyi teaser trailerrel leptek meg minket a Friday the 13th: The Game kapcsán, így egy csipetnyi gameplay felvétellel kiegészülve egy izgalmas (nem) és látványos (nem) opciót mutattak meg nekünk a gyakorlatban is.

A felvételen ugyanis azt láthatjuk, amint egy erősen a nyolcvanas éveket idéző szemüvegben feszítő, málnaszörppel alaposan összefröcskölt ruhában feszítő lány - aki bizonyára Jason elől menekül -, helyből megugrik egy vaskos faablakot, amit Superman erejével apró darabokra tör át körülbelül 2 kilométer/órás tempóval úgy, hogy közben még egy kis vágás sem esik rajta.

Tudtuk, hogy a Friday the 13th: The Game nagyon gáz lesz, de azért azt hittük, hogy a készítők legalább megpróbálnak majd valami jobbat kihozni a játékból. Most már egyre biztosabb, hogy nem fognak...

Friday the 13th: The Game kapcsán, így egy csipetnyi gameplay felvétellel kiegészülve egy izgalmas (nem) és látványos (nem) opciót mutattak meg nekünk a gyakorlatban is.'>
4 hozzászólás

totyak

8 éve, 1 napja

Pont, hogy az ablak vagdalja össze a lányt. Előtte teljesen tiszta a ruhája. Az más kérdés, hogy ennyi sebből vérzik és fapofát vág hozzá.

válasz erre

Tommy

8 éve, 1 napja

Egyre kevésbé várom... röhögő smiley

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 1 napja

Ez micsoda bevetülés volt! 10/10! röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

8 éve, 1 napja

Ez gáz. röhögő smiley

válasz erre
Friday the 13th: The Game
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaManiac profilja