Free-to-play MMO várható PlayStation 3-ra!

2011. március 12.
2.3681
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A PlayStation Network-öt lassan belepi a moha, hisz az elmúlt időkben nem örvend kifejezetten nagy népszerűségnek a felhasználók köreiben; a Sony nem gondol semmi rosszra, úgy vélik, nem kell ide egyéb, mint valamivel "felrázni a PSN"-t, s vele együtt a játékosokat.

Inspirálni kell őket. S mi sem lehetne erre célravezetőbb, mint egy ingyenes (free-to-play) MMO kiadása: a Sony ezt is elkövette, egyedülálló példát állítva a konzolok eddigi történelmében. John Smedley, a Sony Online Entertainment elnöke a következőt adta közre az esettel kapcsolatban:

"A Free Realms újabb területre nyit a videojáték-iparon belül - ez lesz az első ingyenes MMO konzolra, az első családbarát MMO, valamint a második PlayStation 3 MMO-nk a nemrégiben kiadott DC Universe Online-t követően. Mint az egyetlen online játék-kiadó vállalat, mely elérhető és változatos játékélménnyel szolgál valamennyi játékos számára, azon vagyunk, hogy lépésről-lépésre fejlesszük és gyarapítsuk az MMO műfaját, és minden korosztály örömét lelhesse bennük."

A játék PC-n már 2009 óta egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hisz 2010-ben még a Macintosh felhasználók számára is elérhetővé tették, így most jelenleg 17 millióan játékost számlálhat a Free Realm.

Elérhető lesz PlayStation Network-ön: március 29-től.

Free-to-play MMO várható PlayStation 3-ra! - 2. kép

1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 2 hónapja és 4 napja

nem tudom hogykinek beválétez?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja