FreeSync technológiát kapott az LG óriási hajlított megjelenítője

2016. szeptember 09.
2.9651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A játékosoknak szánt monitorok piaca igen nagy fejlődésen esett át az elmúlt 1-2 évben, hiszen nőttek a felbontások, bemutatkozott az AMD FreeSync és az NVIDIA G-SYNC technológia, valamint jó néhány nagy név is megérkezett a piacra.

Az LG-ről nem gondolnánk, hogy sokat foglalkozik a gamerekkel, ám az elmúlt néhány évben ők is meglátták a piacban rejlő lehetőséget és egyre több gamer-orientált megjelenítőt dobnak piacra. Az idei év egyik legérdekesebb LG modellje LG 38UC99 néven ebben a hónapban kerül piacra, az 1500 dolláros árért cserébe pedig kapunk néhány extrát.

A 38 hüvelykes hajlított kijelző önmagában nem egy mindennapi látvány, ráadásul beépítették az AMD FreeSync technológiát is. Az IPS panelen 3840 x 1600 pixel jelenik meg, az extra USB Typce-C csatlakozó megléte pedig örömteli, az 5ms-os válaszidő viszont már nem a legjobb.
3 hozzászólás

kpal

3 éve, 9 hónapja és 5 napja

Ha tud 200Hz legalább akkor van értelme ennek .

válasz erre

Hentes

3 éve, 9 hónapja és 7 napja

Na végre, egyre több AMD-hez jó monitor jön!

válasz erre

totyak

3 éve, 9 hónapja és 7 napja

Nem mondom, hogy nem fogadnék el egy ilyen monitort, de nekem még mindig nagyon furák ezek az extra széles kijelzők, meg a hajlítottság. Egyébként viszont csúcsmodell, szóval nem utasítanám vissza.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja