Free Realms: Júniusban érkezik a demó

2010. május 04.
4.4541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Jó hírrel szolgálhatunk a PlayStation 3 tulajdonosainak számára, mivel a Sony Online Entertainment nemrég hivatalosan bejelentette, hogy az ingyenes online MMO produktuma konzolra is megjelenik a közeljövőben.

Már régebben is szó volt arról, hogy kiadják ezt a terméket erre a platformra, azonban idáig nem volt "rámozdulás" a Sony részéről erre a tervezetre, de úgy látszik, hogy mégiscsak beadták a derekukat ez ügyben. Free-2-play online szerepjáték első évfordulóján az E3 számítógépes játék-vásárán Los Angelesben mutatják be a PlayStation 3-ra tervezett szoftver demó változatát, írta tájékoztatásul az angol nyelvű kotaku.com játékmagazin. Az továbbra is kérdéses, hogy a PC és a PlayStation 3 játékosok játszhatnak -e majd együtt egy szerveren vagy sem.

A Los Angelesben idén júniusban megrendezésre kerülő Electronic Entertainment Expo-n remélhetőleg többet is meg tudunk erről a témáról. A Free Realms alkotás rengeteg kalandot ígér a felhasználók számára, mint például kincskeresés, félelmetes szörnyek legyőzése, párbajozás a többi játékossal stb. Ezen kívül a matériában lehetőség van különféle házak megépítésére és számos mini alkalmazás biztosít szórakozást a játékosok részére.


Free Realms: Júniusban érkezik a demó - 2. kép



Free Realms: Júniusban érkezik a demó - 3. kép



Free Realms: Júniusban érkezik a demó - 4. kép

1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 9 hónapja és 14 napja

IMÁDOM a Free Realms-et ! kacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja