Free to play opcióval gazdagodik ősztől a Star Wars: The Old Republic

2012. augusztus 01.
2.9351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Radikálisan lecsökkent a Star Wars: The Old Republic MMO felhasználóinak a száma, tudtuk meg a BioWare legfrissebb bejelentéseiből, amiből kiderült, hogy a korábbi 1,7 millióról előbb 1,3 millióra, a legutóbbi adatok szerint pedig egymillióra csökkent a játék előfizetőinek a száma.

Hogy ezt a rohamos csökkenést megállítsák, a készítők úgy határoztak, hogy ősztől egy alapos free to play opcióval látják el a címet, ami annyit jelent esetünkben, hogy egy bizonyos szintig teljesen ingyen, korlátozások nélkül férhetünk majd hozzá a játékhoz.

A BioWare tervei szerint azok a rajongók, akik nem szeretnének fizetni a játékért, az első 50 szintet teljesíthetik majd, miközben mind a nyolc karakterosztályt kipróbálhatják és maximálisan belekóstolhatnak a történetbe. Amennyiben azonban az ötvenes szint feletti tartalomra is kíváncsiak lesznek a fanatikusok, abban az esetben ismét előfizetéses modellre kell váltaniuk.

Hogy mennyivel jobb ez a rendszer, mint a mostani, azt talán nem kell külön ecsetelni, de a Star Wars: The Old Republic renoméját várhatóan már ez sem állítja vissza.
Star Wars: The Old Republic MMO felhasználóinak a száma, tudtuk meg a BioWare legfrissebb bejelentéseiből, amiből kiderült, hogy a korábbi 1,7 millióról előbb 1,3 millióra, a legutóbbi adatok szerint pedig egymillióra csökkent a játék előfizetőinek a száma.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 2 napja

Ennyi, várható volt. Viszonylag sokáig húzta.mosolygó smiley

válasz erre

jezzahun

12 éve, 9 hónapja és 2 napja

ki se maradhatott volna belőle hogy f2p ne legyen benne... annyira utálom hogy minden játék már f2p-es lesz... ha most kifejteném hogy miért utálom,akkor vagy ezer sor lenne még itt...mosolygó smiley

válasz erre
Star Wars: The Old Republic
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profilja