Free to play MMO lesz a Project Copernicus

2012. augusztus 20.
2.2501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Arról már korábban beszámolt nekünk a Kingdoms of Amalur: Reckoning fejlesztőcsapataként a közelmúltban komoly hírnévre szert tett 38 Studios, hogy a jövőben Project Copernicus címmel egy MMO fejlesztési munkálataiba vágnak majd bele gőzerővel.

Curt Schilling, avagy a projekt vezetője azonban a Boston Magazine kérésére elmondta, hogy nem csak egyszerű MMO lesz a játékból, terveik szerint ugyanis szeretnék esetében a free to play üzleti modellt alkalmazni, a Kopernikusz projekt tehát egy ingyenes videojátéknak ígérkezik.

Curt szerint nem kell aggódniuk a rajongóknak, ez nem jelenti azt, hogy játékuk valami puritán megvalósítást kapna, állítása szerint ugyanis egy több-százmillió dolláros tripla-A kategóriás projektről van szó, amely a free to play modell mellett mikrótranzakciós lehetőségeket is tartalmazni fog.

Magáról a játékról egyelőre túl sok konkrétumunk még nincs a fentieken kívül, de mivel annak idején a Kingdoms of Amalur is MMO-nak készült, nem tartjuk kizártnak, hogy a Project Copernicus egy ebben az univerzumban játszódó MMORPG lesz, amelynek tűkön ülve várjuk a hivatalos bejelentését.
3 hozzászólás

Maniac

7 éve, 8 hónapja és 10 napja

mrxten írta:
én jobban örültem volna egy sima rpg -nek amiben van multi
Szerintem az majd a Reckoning 2 lesz, ám annak a megjelenése nem hiszem, hogy még ebben a generációban valószínűsíthető.

válasz erre

mrxten

7 éve, 8 hónapja és 10 napja

én jobban örültem volna egy sima rpg -nek amiben van multi

válasz erre

darkomen

7 éve, 8 hónapja és 10 napja

Én előreláthatóan adok neki egy esélyt, ám remélem rendesen megbírják oldani, hogy azok akik fizetnek ne kapjanak túl nagy előnyt a játék során, mert ezt nem szoktam bírni a hasonló Free to Play MMO -knál.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profilja