Free to play Might and Magic játék bejelentése várható a gamescomon?

2012. július 30.
2.0341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Néhány igencsak érdekes domain regisztrációra bukkantak a minap külföldi kollégáink, amelyek kivétel nélkül a UbiSoft csapatához kapcsolódnak, mindemellett pedig egy Might and Magic univerzumon alapuló videojátékról szólnak.

Lapértesülések szerint a franciák ugyanis azt tervezik, hogy az idei kölni gamescom expó keretein belül egy free to play Might and Magic videojátékot fognak bemutatni nekünk, amely nagy valószínűséggel a Might and Magic Online címre hallgat majd.

Hogy miképpen sikerült összerakni ezt a kis történetet? Nagyon egyszerű! A domain név regisztráció ugyebár adott, így biztos, hogy valamiféle Might and Magic játékon dolgozik a UbiSoft.

Hogy ez a cím free to play alapon fog működni és a gamescomon várható a bejelentése, az pedig a cég korábbi bejelentéseiből származtatható, amelyekben a kölni expóval kapcsolatos terveikről beszéltek, és már akkor elárulták, hogy valamilyen ingyenes cím bejelentését tervezik.

Természetesen egyelőre még korántsem biztos, hogy a két történet összekapcsolódik, de erős a gyanúnk, hogy így lesz. Legkorábban augusztus 15-én kiderül, akkor kezdődik meg az idei gamescom expó.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 24 napja

De****

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 24 napja

Nem örülnék neki. Inkább valami normális játékon kéne dolgozniuk, nem egy fos f2p-n.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2012
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja