Frank West, mint karácsonyi zombi? A Dead Rising 4 egyik DLC-jében még ez is megesik!

2016. október 20.
4.0541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom lerántotta a leplet a Dead Rising 4 szezonbérletéről, aminek köszönhetően kiderült, hogy megvásárlói három igazán különleges extra tartalomhoz juthatnak majd hozzá a megjelenést követően.

A Dead Rising 4 Season Pass részeként ugyanis elérhető lesz a Stocking Stuffer Holiday Pack, amelyben Frank West egy halom karácsonyi cuccot találhat a kosztümöktől és fegyverektől kezdve az ünnepi zombikig és járművekig bezárólag.

Ez azonban semmi a Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf DLC-hez mérten, amelyben a golf egy egészen sajátos válfaját ismerhetjük majd meg és élhetjük át akár három barátunk társaságában is Willamete városkájának legkülönfélébb pontjain, egy túlméretezett golflabdával és természetesen zombikkal a középpontban.

A Season Pass legígéretesebb darabja azonban minden kétséget kizáróan a Frank Rising DLC lesz, amelyben Frank West megfertőződik a gyilkos kórral, és ha nem akarja karácsonyi zombiként végezni, akkor meg kell szereznie az ellenszert, aminek során gyakran őrült és izgalmas kalandok várnak majd ránk.

A Dead Rising 4 Season Pass tartalma 20 dollárért önmagában, valamint a 80 dolláros Deluxe Edition részeként is elérhető lesz december 6-tól.
Dead Rising 4 szezonbérletéről, aminek köszönhetően kiderült, hogy megvásárlói három igazán különleges extra tartalomhoz juthatnak majd hozzá a megjelenést követően.'>
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 1 hónapja és 21 napja

Nem ismerem túlzottan a sorozatot, csak felmerült bennem egy gyors kérdés. Ha a főszereplő megfertőződik, akkor elvileg a zombik már nem kellene, hogy üldözzék, mert közülük való lett. Akkor mi lesz a nagy kaland?

válasz erre

petrovicsz

8 éve, 1 hónapja és 22 napja

Megint egy őrült Dead Rising kieg. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

8 éve, 1 hónapja és 22 napja

Volt már DR3-ban azt hiszem valami hasonló. Karácsonyfa volt az ember! röhögő smiley

válasz erre
Dead Rising 4
18.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások