Fragile: Wiizuális betekintő

2009. június 30.
1.4451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Rising Star Games-nek óriási hála, a tri-Crescendo legújabb remekműve nem marad Japán exkluzív alkotás, a kiadó tegnap egy hivatalos közleményben tudatta a sajtóval, hogy ugyan csak jövőre, de elhozza az öreg kontinensre a Japánban év elején megjelent Fragile című kalandjátékot.

A Fragile egy olyan közeli jövőben játszódik, ahol a világ elveszítette populációját és egy Seto névre keresztelt kis sráccal keressük a furcsa történések okait.

A Fragile képi világa meglehetősen tetszetős, kihozza a Nintendo hardveréből a legjavát, ha a maximumot talán nem is. A WiiMote képességeinek segítségével egyedi irányítást eszkábáltak a fejlesztők az anyaghoz, amellyel többek között a zseblámpánkat tudjuk különféle irányokba fordítani, mert, hogy ilyenünk is lesz a kihalt univerzumban. A Fragile-ban szellemekkel és egyéb kreatúrákkal is összehoz a sorsunk, így némi horroros feeling-re is érdemes számítani, ugyanakkor a produkció határozottan nem a túlélő horror kategória sorait gyarapítja. A tegnapi bejelentés után egy halom állóképet van szerencsénk prezentálni a kiadó jóvoltából. Messze még a megjelenés, de megbarátkozni az ízig-vérig japán alkotással máris lehet.


Fragile: Wiizuális betekintő - 2. kép


Fragile: Wiizuális betekintő - 3. kép


Fragile: Wiizuális betekintő - 4. kép


Fragile: Wiizuális betekintő - 5. kép


Fragile: Wiizuális betekintő - 6. kép


Fragile: Wiizuális betekintő - 7. kép


Fragile: Wiizuális betekintő - 8. kép


Fragile: Wiizuális betekintő - 9. kép


Fragile: Wiizuális betekintő - 10. kép


Fragile: Wiizuális betekintő - 11. kép

nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja5t3v3nk3 profilja