FPS-t jelentetett be az Activision: Készül a Secret Service

2008. október 11.
2.5261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Gőzerővel zajlik a 2008-as Tokyo Game Show, és ez így is fog folytatódni egészen október 12-ig, azaz holnapig.

Nekünk, PC-s játékosoknak, sajnos meglehetősen kevés érdemi információval, újdonsággal szolgáltak eddig a tisztelt fejlesztők, de reménykedünk benne, hogy ma és vasárnap ez a tendencia pozitívan változik. Kezdetnek itt van az Activision gárdája, akik nem voltak restek egy új játékot bejelenteni a közönségnek, amelyet Secret Service névre kereszteltek el.

A divathullámot meglovagolva a Secret Service is egy FPS lesz, de a készítők (természetesen) letették a nagyesküt, hogy alkotásuk ki fog emelkedni a vetélytársak közül. Egy taktikai shooterhez lesz szerencsénk, amelyben egy titkosügynök szerepét vehetjük fel, akinek feladata a világ első számú személyének, az USA elnökének védelme.

A történet Washington D.C.-ben játszódik. Épp egy hatalmas banzájt tartanak a városban, amikor gonosz, szélsőséges beállítottságú bácsik úgy döntenek, hogy lődőzni kezdenek sokszor és sokat. Kitör a káosz, amelyben fogalmunk sincs, ki a barát és ki az ellenség. Hősünket rögtön a harctérre vezénylik, és megkezdődik a rendcsinálás.

A küldetések során bejárjuk az amerikai főváros számos nevezetességét. Az elénk kerülő problémákat nem mindig tudjuk úgy megoldani, hogy mindenkit kivégzünk, hangsúlyos szerepet kap a taktika, és a fifikás megoldások.

A Secret Service PC-re, Xbox 360-ra és PS2-re (ez utóbbi nem elírás) lát napvilágot egyszer. Egyéb részletek híján ajánljuk figyelmetekbe az alant sorakozó képeket.

FPS-t jelentetett be az Activision: Készül a Secret Service - 2. kép


FPS-t jelentetett be az Activision: Készül a Secret Service - 3. kép


FPS-t jelentetett be az Activision: Készül a Secret Service - 4. kép


FPS-t jelentetett be az Activision: Készül a Secret Service - 5. kép


FPS-t jelentetett be az Activision: Készül a Secret Service - 6. kép


FPS-t jelentetett be az Activision: Készül a Secret Service - 7. kép

nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
TGS 2008
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja