FPS lesz az új Silent Hill-ből?

2010. április 22.
1.8681
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Konami nagy örömmel jelentette be néhány nappal ezelőtt, hogy egy külsős fejlesztőcsapatra bízva a teendőket, egy újabb Silent Hill játék munkálataiba fognak bele.

A kiszemelt gárda a cseh Vatra Games lett, akiknek most itt a nagy alkalom, hogy komoly hírnevet szerezzenek maguknak, méghozzá mindjárt a horrorkalandok legjobb címével a fedélzeten. Sajnos azonban komoly fenntartásaink vannak az egyelőre név és konkrét információk nélküli programról, lévén elődje, avagy a Homecoming rendkívül rossz volt a korábbi epizódok fényében.

Jelen állás szerint pedig úgy tűnik, hogy a csehek sem szeretnének visszatérni a gyökerekhez, ugyanis egy elég komoly táptalajjal rendelkező találgatásból az derült ki, hogy first person shooter stílusba ültetik a világ életében TPS műfajban létezett franchiset. Napvilágra került ugyanis egy kép, amiről kiderül, hogy a srácok jelenleg két alkotáson dolgoznak, méghozzá mindkettőt az FPS, illetve az akció kategóriába helyezték. Az egyik ilyen egy be nem jelentett projekt, ami Xbox Live-ra és PlayStation Network-re érkezik, valamikor az esztendő második negyedévében. Ez egyértelműen nem az új Silent Hill lesz.

Ellenben a másik játék, amely egy komoly franchise egy nagy kiadó égisze alatt, és Xbox 360, valamint PlayStation 3 mellett PC-re (!) is készül, megjelenésére pedig a jövő év elején számíthatunk, ez bizony már a név nélküli Silent Hill alkotás lesz, ehhez nem is férhet kétség. Elírásokról és félreértésekről kár beszélni, hiszen ha egy fejlesztő nincs tisztában a stílusokkal, az már régen rossz, mindenesetre a bizonyítékként szolgáló képet a hír végén megtekinthetitek, és lehet reménykedni benne, hogy az egész csak egy rossz tréfa, mert FPS-be ültetve ez a játék sokak számára örökre elcsendesül, ez garantált.


FPS lesz az új Silent Hill-ből? - 2. kép


2 hozzászólás

Maniac

15 éve, 1 hónapja és 22 napja

Shade írta:
Én bírom az fps-eket. röhögő smiley
Az oké, de egy Silent Hill esetében kimondani az FPS szót az totális blaszfémia! Megbocsájthatatlan, bármennyire is lesz jó a végeredmény, az nem Silent Hill lesz! Pedig azt hittem a sorozatot már képtelenség mélyebbre süllyeszteni. Tévedtem! Remélem csak egy rossz vicc ez az egész.

válasz erre

Shade

15 éve, 1 hónapja és 22 napja

Én bírom az fps-eket. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljarDAVE profilja