FPS vagy MMO rajongóknak készített egeret a Patriot

2017. október 05.
3.7781
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
murzil profilja, adatai
murzil
A Patriot az új Viper V570 RGB Blackout Edition egerét azoknak a játékosoknak szánja, akik elsősorban FPS és MMO gamingben érdekeltek, ezért a fejlesztésének a célja mindkét fajta játékmenet támogatása, állítható súlyrendszerrel és 13 programozható gombbal.

A gamer rágcsáló 8000 dpi-s "Xtreme Precision" lézer érzékelővel rendelkezik, amely 12 000-ig felskálázható a Patriot segédprogramjával.

Az FPS játékmenethez egy dedikált mesterlövész gomb van a pontos célzáshoz. A nyomógomb hüvelykujjal történő lenyomása csökkenti az érzékenységet, és lehetővé teszi a halálos lövés bevitelét. A további gomb elrendezés célja az MMO játékosoknak könnyítés illetve a gördülékeny játékmenet fokozása. Ráadásként több zónájú RGB világítást is tartalmaz, valamint egy DPI LED kijelzőt. A csomagban, melyet 60 dollárért vihetünk haza további 34,2 gramm súlyt adnak a Viper V570-hez.
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 13 napja

Nekem ezek az egerek már túl "bonyolultak". Én nem akarom súlyozni, meg gombokat programozni, csak egy jól működő egeret akarok. Azzal is tudok játszani, lehet, hogy jobban, mint aki ilyet vesz.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 14 napja

Brutális egeret raktak össze és szerintem egész normális az árazása is. mosolygó smiley

válasz erre

Santonio

7 éve, 14 napja

Komoly kis cincogó! meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja