FPS nézetből is játszható lesz a Red Dead Redemption 2

2018. szeptember 20.
6.3041
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután a GTA 5 újgenerációs kiadásának egyik legjobb extra opciója volt, hogy a külső nézet mellett belső nézetből is lehetőségünk nyílt átélni a nagy kalandot, sok rajongó reménykedett benne, hogy ez a játékelem a Red Dead Redemption 2-ben is megjelenik majd.

Ennek megerősítésére egészen mostanáig várt a Rockstar, egy interjú részeként ugyanis bejelentették, hogy a Red Dead Redemption 2-ben bármikor lehetőségünk nyílik a külső nézetet belsőre váltani, egyedül az átvezetők során számíthatunk majd fix kameranézetre.

Mivel a GTA 5-ben is egy egészen más arcát ismertük meg így a játéknak, alig várjuk, hogy a Red Dead Redemption 2-ben is kipróbáljuk majd, erre azonban október 26-ig még türelmesen várnunk kell, lévén a játék csak ekkor jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra is, egy hónappal később pedig a Red Dead Online című többjátékos móddal bővül.
4 hozzászólás

totyak

8 hónapja, 2 hete és 3 napja

GTA-ban sem egy nagy élmény fps-ben játszani.

válasz erre

Vidoros

8 hónapja, 2 hete és 3 napja

Nem sokat fogom játszani így az biztos.

válasz erre

VaPe

8 hónapja, 2 hete és 4 napja

Mint a GTAV. Király lesz.

válasz erre

Mordorer

8 hónapja, 2 hete és 4 napja

O ez rohadt jó lesz!

válasz erre
Red Dead Redemption 2
20.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaMarduk profiljasony1515 profiljaWickedSick profiljakylx profiljaNeurotic profiljaTed_tris profiljagery1113 profiljahavrillal profilja