FPS játékosoknak készült az AULA különleges billentyűzete

2017. január 12.
3.4451
petike737 profilja, adatai
petike737
A kínai AULA neve még nem igen ismert erre felé a perifériák piacán, de ha így folytatják, akkor legalább a nevük ismerté válik, hiszen a CES 2017 alkalmával egy egészen különleges billentyűzetet is kiállítottak.

Az újdonságot állítólag hardcore FPS játékosoknak készítették, így minden fölösleges dolgot eltávolítottak róla és az alakját is megváltoztatták. Az már a képen is látszik, hogy nem mindennapi darabról van szó, bár a Razer is próbálkozott már hasonlóval az Orbweaver személyében, ám óriási sikert ők sem arattak.

A billentyűzet az FPS játékoknál leggyakrabban használt gombok mellett rengeteg programozható gyorsbillentyűt és egy csuklótámaszt is kapott. Az RGB világítás és a nem mindennapi külső dicsérendő, de a legtöbben vélhetően maradni fognak a hagyományos billentyűzeteknél.
5 hozzászólás

totyak

1 éve, 2 napja

Gondolom ennek az a lényege, hogy gyakorlatilag minimális ujjmozgással elérsz minden fontos gombot. De szerintem ezt sima billentyűzeten is meg lehet oldani, csak a WASD körüli gombokra kell állítani a kívánt funkciókat. Ez megint egy kamu gamer periféria, amire ráhúztak, hogy az fps játékosoknak kiváló, hátha benyeli valaki.

válasz erre

William

1 éve, 2 napja

Megkönnyítené az fps játékot használatát ha valaki komolyabb szinten űzi

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 3 napja

Ö... mi ez?
Mert nekem ezt kb. külön meg kell tanulnom használni.

válasz erre

WillThaWheel

1 éve, 3 napja

Hát hogy írom ezzel az enemynek, hogy noob?

válasz erre

wegh

1 éve, 3 napja

hát, nem vagyok benne biztos, hogy ennek van értelme...

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljagery1113 profiljaBvektor profiljabernice profiljaWarriorAutobot profiljaM.O.R.P.H. profiljaLaci721 profilja