Foursquare checkin alapján is jutalmaz a djuice

2011. október 25.
4.0951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A djuice holnap útjára indítja a világ legnépszerűbb, helymeghatározáson alapuló közösségi alkalmazással, a Foursquare-el összekötött myLife pontszerzési lehetőségét.

Az új megoldással egy buliban, a suliban vagy éppen az uszodában edzés előtt is gyűjthetők a pontok, így könnyedén növelhetők a myLife pontok.

A myLife a djuice által üzemeltetett fejlődésösztönző és kedvezményprogram, amely a márka előfizetőinek lehetőséget biztosít arra, hogy az életükben elért eredményeket virtuális pontokra, majd értékes nyereményekre váltsák be. A program pontokkal jutalmazza például a sikeres nyelvvizsgát, érettségit, jó tanulmányi átlagot, véradást, sporttagságit, sporteredményt, könyvtári tagságot, de kicsit morbid módon a baleseti csonttörést is. A djuice azt szeretné elérni, hogy szellemi fejlődésre, sportolásra, közhasznú tevékenységekre buzdítsa a fiatalokat.

Foursquare checkin alapján is jutalmaz a djuice - 2. kép

Az október 26-tól működésbe lépő legújabb pontszerzési lehetőség a Foursquare alkalmazásra kapcsolódik rá. A Foursquare egy okostelefonon vagy mobilböngészővel használható alkalmazás, amelynek háttere egy önálló helykereső és közösségi hálózat. A rendszer segítségével a felhasználók megoszthatják barátaikkal pillanatnyi tartózkodási helyüket, akár iskolában, múzeumban, edzőteremben, szórakozóhelyen, egy parkban, egy téren vagy éppen a fodrásznál tartózkodnak. A felhasználóhoz közeli helyszíneket az alkalmazás kínálja fel GPS adatok és a folyamatosan bővülő Foursquare adatbázis alapján.

A saját helyzet megosztását becsekkolásnak (check-in) hívják, mostantól ezt a tevékenységet jutalmazza pontokkal a djuice. Minden becsekkolás 3 myLife pontot ér, de a szolgáltató időszakosan közzétesz kiemelt helyszíneket, amelyeket az adott időszakban magasabb pontszámmal is honorál. Egy napon legfeljebb öt becsekkolás után jár pont, így naponta 15 myLife ponttal is növelhető a myLife egyenleg. Ehhez csupán annyit kell tenni, hogy a www.djuice.hu/mylife oldalon belépés után egy mozdulattal össze kell kötni a Foursquare és myLife fiókokat.

Foursquare checkin alapján is jutalmaz a djuice - 3. kép

Az okostelefonok elterjedésével Magyarországon is ugrásszerűen növekszik a program népszerűsége, mára 15 ezer felett jár azok száma, akiket behálózott a Foursquare világa. A Foursquare felhasználók tábora világszinten egy év alatt 3,5 millióról 10 millió fölé kúszott. Zenészek, filmsztárok és állítólag olyan jeles személyiségek is használják már a rendszert, mint az Egyesült Államok elnöke vagy Nagy-Britannia miniszterelnöke - bár őket személyesen még egyikünk sem látta csekkolni.

"A myLife egyedülálló hűségprogramként működik a piacon, most a Foursquare és a myLife összekötésével lehetőségünk nyílt egy virtuális csatornán is kiterjeszteni a myLife pontszerzés lehetőségét. Ezzel közelebb jutunk célunkhoz. Helyszíntől és időtől függetlenül, mindennapi életük tevékenységeiért jutalmazhatjuk a fiatalokat." - mondta el Egyed Gábor a djuice részéről.
4 hozzászólás

Vendég

9 éve, 6 hónapja és 22 napja

Kár hogy nem vagyok 26 év alatti.

válasz erre

Vendég

9 éve, 6 hónapja és 22 napja

nagy ötlet, grat hozzá a djuice-nak. végre valami igazán ötletes dolog!

válasz erre

Vendég

9 éve, 6 hónapja és 22 napja

Na akkor elkezdek becsekkolni. Fent van már egy ideje de soha nem használtam.

válasz erre

Vendég

9 éve, 6 hónapja és 22 napja

ez rohadt jó ötlet! folyton nyomom a 4sq-ert úgyhogy ez csak pluszban jön. király!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja