Fotózhatunk majd a Days Gone-ban a megjelenéskor

2019. március 19.
4.5581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony Bend Studio nagyszerű híreket közölt a Days Gone kapcsán azoknak, akik speciális fétisük révén egyszerűen imádják megörökíteni egy videojátékban, hogy merre járnak és mit látnak éppen.

Nekik szól leginkább a csapat aktuális bejelentése, lévén elmondták, hogy már az alkotás megjelenésekor elérhető lesz hozzá egy Photo Mode, aminek részeként szabadon lövöldözhetjük a képeket mindenfelé a játékban.

A lehetőség állítólag ugyanúgy működik majd, mint a Horizon: Zero Dawn vagy a Spider-Man világában, ezáltal a fotós mód aktiválásakor megáll az idő, és a legjobb kameraállást megkeresve tudjuk megörökíteni mindazt, amit szeretnénk.
Days Gone kapcsán azoknak, akik speciális fétisük révén egyszerűen imádják megörökíteni egy videojátékban, hogy merre járnak és mit látnak éppen.'>
5 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 6 hónapja és 5 napja

Egyszer csináltam képet ilyen módban mert tényleg nagyon ütős volt a táj, de mikor visszanéztem a képet már annyira nem adta vissza a hangulatot amit a játékban éreztem, szóval ezeket a módokat nem nekem találták ki. röhögő smiley

válasz erre

totyak

5 éve, 6 hónapja és 6 napja

Pc-n ugyanerre jó pl. az nVidia Ansel. Szuper képeket lehet így készíteni. Nem tudom, vajon itt a játékban csak kameraállítás lesz szabad, vagy effekteket, filtereket is lehet a képekre tenni?

válasz erre

Patrik94

5 éve, 6 hónapja és 6 napja

Fontos feature. röhögő smiley

válasz erre

muki

5 éve, 6 hónapja és 6 napja

Szép kis természetjáró fotókat lehet majd lőni! mosolygó smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 6 hónapja és 6 napja

Enélkül már nincs játék. mosolygó smiley

válasz erre
Days Gone
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaM.O.R.P.H. profiljatotyak profilja