Fotó móddal felvértezve jelenik meg a Metro Exodus

2019. január 07.
1.5401
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Deep Silver és a 4A Games a mai nap során szellőztette meg a Metro Exodus hivatalos Twitter-csatornáján, hogy öt napon keresztül, minden egyes nap szállítani fognak valamiféle meglepetést, az elsőről már le is rántották a leplet.

A manapság magának egyre nagyobb teret hódító fotó mód ugyanis a Dmitry Glukhovsky regényein alapuló játékszéria legfrissebb darabjából sem marad ki, így február 15-én bárki fényképezgetheti a legszebb pillanatait a Metro Exodus-ban PC-n és konzolon egyaránt.

Továbbá elárulták egy a tweet alatti kommentben, hogy a játék támogatni fogja az NVIDIA Anselt is, ezzel még magasabb szintre emelve az egyébkénti lehetőségeket, így a művészlelkű fotómániások egyenesen imádni fogják a Metro Exodus-t. Reméljük, nem csak ezért tudjuk majd nagyon-nagyon szeretni a játékot.


5 hozzászólás

havrillal

1 hete

Fotó mód mostanában trendi....a Metro csak követi a divatot

válasz erre

Hellblade

1 hete és 1 napja

Nagyon a külső helyszineket mutogatják,ez után csalódás lenne ha ez is majdnem végig a föld alatt játszódna,még úgy is hogy "metro"..

válasz erre

Patrik94

1 hete és 1 napja

Csodálatos lesz.

válasz erre

Tommy

1 hete és 1 napja

Érdekes extra...

válasz erre

Ronalddo

1 hete és 1 napja

Hát az aztán nagyon kell egy Metro játékba!

válasz erre
Metro Exodus
11.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaDNS profiljaBvektor profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaEAG1 profiljaSoldier86 profiljaWarriorAutobot profiljaLibisszosz profiljaM.O.R.P.H. profiljaHellblade profiljaMarduk profilja