Fotó móddal felvértezve jelenik meg a Metro Exodus

2019. január 07.
6.5031
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Deep Silver és a 4A Games a mai nap során szellőztette meg a Metro Exodus hivatalos Twitter-csatornáján, hogy öt napon keresztül, minden egyes nap szállítani fognak valamiféle meglepetést, az elsőről már le is rántották a leplet.

A manapság magának egyre nagyobb teret hódító fotó mód ugyanis a Dmitry Glukhovsky regényein alapuló játékszéria legfrissebb darabjából sem marad ki, így február 15-én bárki fényképezgetheti a legszebb pillanatait a Metro Exodus-ban PC-n és konzolon egyaránt.

Továbbá elárulták egy a tweet alatti kommentben, hogy a játék támogatni fogja az NVIDIA Anselt is, ezzel még magasabb szintre emelve az egyébkénti lehetőségeket, így a művészlelkű fotómániások egyenesen imádni fogják a Metro Exodus-t. Reméljük, nem csak ezért tudjuk majd nagyon-nagyon szeretni a játékot.


5 hozzászólás

havrillal

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Fotó mód mostanában trendi....a Metro csak követi a divatot

válasz erre

Hellblade

2 hónapja, 2 hete és 6 napja

Nagyon a külső helyszineket mutogatják,ez után csalódás lenne ha ez is majdnem végig a föld alatt játszódna,még úgy is hogy "metro"..

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 2 hete és 6 napja

Csodálatos lesz.

válasz erre

Tommy

2 hónapja, 3 hete

Érdekes extra...

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 3 hete

Hát az aztán nagyon kell egy Metro játékba!

válasz erre
Metro Exodus
11.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljatotyak profiljaM.O.R.P.H. profiljaXelosz profiljamarco profiljaWickedSick profiljawazko profiljaHellblade profiljarDAVE profilja