Forza Motorsport 3: Hamarosan leleplezik?

2008. június 23.
3.9301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Nagyon úgy fest, hogy a Microsoft nem képes belenyugodni a PlayStation exkluzív Gran Turismo széria állandó elsőbbrendű pozíciójába és tovább próbálkozik a trónfosztással.

Egy remek ütőkártya van a kezében, amelyet Forza Motorsport címen ismer és rajong körbe a játékvilág. Az első epizód Xbox-on, míg a folytatás Xbox 360-on érkezett és hamarosan követi a harmadik installáció is, állítják bizonyos források. A hír abszolút nem ad okot különösebb meglepetésre.

A Forza Motorsport magas színvonalon prezentálta a legális autóversenyzést, bár a Grand Turismo magasságáig nem tudott felérni, a második hely mindenképp őt illeti. A Microsoft tovább viszi a sorozatot és hamarosan le is leplezi majd a harmadik felvonást, állítják bizonyos források. A információk attól a Dhruva Interactive-tól származnak, akik dolgoztak a sorozat első két részén, valamint az első és második Project Gotham Racing-ben is benne volt a kezük.

Az általuk kiszivárogtatott információk szerint a Forza Motorsport 3 már fejlesztés alatt ál és hamarosan, a nagyon közeli jövőben leleplezésre kerülhet. Talán az E3-ra célozhattak... A korábbi pletykák szerint a Forza Motorsport 3 két lemezen jön ki, amit az indiai illetőségű fejlesztő stúdió egyben meg is cáfolt. Állításuk szerint a játék egyetlen diszken kap majd helyet. Ez jóval felhasználó barátabb és konfortosabb, mint a két lemezes megoldás, remélhetőleg ez nem fog a tartalom rovására menni, bár az extrák és bővítmények árusítására remek alternatíva az Xbox LIVE felülete.

Remélhetőleg az E3-on végre lerántják a leplet az "Xbox Gran Turismo-járól". Addig is feszült várakozással töltjük napjainkat, hiszen keménynek ígérkezik ez az idei játék show is. Maradjatok velünk.
1 hozzászólás

angol26

10 éve, 3 hónapja és 1 napja

Leleplezték, és jól lett!

válasz erre
Forza Motorsport 3
12.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljaMonyo profilja