Forza 3: Túl az első millión

2009. december 08.
2.8651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Valószínűleg sokan egyetértenek velünk abban, hogy a Forza Motorsport 3 az idei év egyik legjobb, ha nem a legjobb autóversenyes játéka.
 

Az Xbox 360 tulajdonosok nagy része személyesen is meggyőződött a pozitív kritikák valóságtartalmáról, hiszen egy hónap alatt több mint egymillió példány talált gazdára a Turn 10 játékából. A mai napon érkezett meg a Holiday Car Pack névre keresztelt letölthető tartalom, amely 400 Microsoft pontért tölthető, és amely tovább növelheti a játék népszerűségét.

Hogy mennyire népszerű a Forza 3, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy a játékban eddig összesen hat és fél millió órát versenyeztek online a felhasználók. Ez annyit jelent, hogy közel 64 millió futam zajlott le, így megközelítőleg 952 millió kilométert vezettek le a közösség tagjai, ami csaknem a hatszorosa a Nap-Föld távolságnak. A mától elérhető kiegészítő többek között egy Ferrari 458 Italia-t is magában foglal, így aki szereti a Forza 3-at, az már töltheti is a Holiday Car Pack-et Xbox Live-ról.
1 hozzászólás

richie8

8 éve, 21 napja

Nem is csodálkozom az egymilliós eladáson, sikert sikerre halmozott a Forza sorozat, és nem csak a grafikájával nyerte el a gémerek tetszését.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja