Forza Street: egy már piacon lévő versenyjáték átnevezésével bővült a franchise

2019. április 15.
3.5301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Talán még dereng, hogy tavaly a Microsoft előrukkolt egy Miami Street nevű versenyjátékkal, melyben a kanyarokat autonóm módon veszi be a rendszer, nekünk mindössze annyi a dolgunk, hogy a gázt és a féket ügyesen adagoljuk.

Most a Microsoft bejelentette, hogy átnevezik Forza Streetre az alkotást, viszont maga a szoftver gyakorlatilag ugyanezen alapokra épül továbbra is, ellenben így már nemcsak PC-re, de iOS-re és Androidra is érkezik hamarosan, és persze gyűjtögethetjük az újabbnál újabb verdákat.

A játék máris elérhető ingyenesen INNEN. Vélhetőleg azért hozták a Forza-széria égisze alá a kérdéses játékot, mert így több rajongóhoz is eljut a híre, hiszen azért mégiscsak kecsegtetőbb valami, ami egy már jól bejáratott franchise-hoz tartozik, mintsem egy teljesen friss dolog a piacon, amiről ráadásul alig hallani.

Nézd nagyban ezt a videót!



Miami Street nevű versenyjátékkal, melyben a kanyarokat autonóm módon veszi be a rendszer, nekünk mindössze annyi a dolgunk, hogy a gázt és a féket ügyesen adagoljuk.'>
3 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 5 hónapja és 9 napja

Úgy tűnik a Microsoft-nál erősen zuhan a színvonal...

válasz erre

muki

5 éve, 5 hónapja és 10 napja

Ingyen minden jöhet, még ez is.

válasz erre

rDAVE

5 éve, 5 hónapja és 10 napja

Valaki a microsoftnál komolyan vette az április elsején előtt poént. Máshogy nem tudom elképzelni miért kapta meg a Forza nevet ez a valami. röhögő smiley

válasz erre
Forza Street
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja