Fort Zombie: Bejelentve a Paradox új játéka

2009. szeptember 06.
5.1031
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A mostanában igencsak aktív svéd fejlesztő-kiadó, a Paradox Interactive is színpadra lépett a 2009-es Penny Arcade Expón, és sokak meglepetésére, valamint felhőtlen örömére nem csak a már ismert játékaikkal támadták meg Seattle városát, hanem egy új, eddig titkolt produktumot is a közönség elé tártak.

Ez pedig a Sword of the Stars című alkotást is jegyző Kerberos Productions újabb gyöngyszeme, a Fort Zombie, amely mi másról is szólhatna, mint a körülrajongott élőhalottakról, a zombikról.

A Fort Zombie Indiana állam egy kitalált városában, Piety-ben játszódik. A játékosok itt találják magukat, menekülésre esélyük sincs, hiszen a közeli metropoliszból szinte megállás nélkül áramlanak ide a vidéki levegőre vágyó élőhalottak. Ha már elhagyni képtelenség a települést, akkor nem árt valami menedék után nézni, feltéve ha nem kívánjuk zombi-eledelként végezni földi pályafutásunkat. Választanunk kell egy épületet, amely lehet akár az iskola, a börtön vagy a rendőrség, és ezt kell folyamatosan megerősítenünk, erőddé alakítanunk. Ehhez természetesen nem árt némi nyersanyag, amelyet nappal, a városban cirkálva gyűjthetünk be az étellel, üzemanyaggal és lőszerrel egyetemben. Lehetőségünk lesz NPC-ket megmenteni, majd kiképezni, hogy hatékonyan csatlakozhassanak erődünk állományához, amely éjszakánként megállás nélküli támadásnak lesz kitéve. Hősünk képességeit fejleszthetjük, tehát némi szerepjátékos vonulat is bejátszik.

A legszebb az egészben, hogy az ígéretek szerint már ősszel megjelenik a játék, az árcédulán pedig a kellemesen alacsony 14,99 dollár fog szerepelni. Kizárólag PC-re.

Fort Zombie: Bejelentve a Paradox új játéka - 2. kép


Fort Zombie: Bejelentve a Paradox új játéka - 3. kép


Fort Zombie: Bejelentve a Paradox új játéka - 4. kép


Fort Zombie: Bejelentve a Paradox új játéka - 5. kép


Fort Zombie: Bejelentve a Paradox új játéka - 6. kép


Fort Zombie: Bejelentve a Paradox új játéka - 7. kép

1 hozzászólás

Lac

15 éve, 9 hónapja és 25 napja

E öröm, e bódottáröhögő smiley Várjuk nagyonkacsintó smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
PAX 2009
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja