Fort Zombie: A bemutatkozó trailer

2009. október 22.
4.2411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Paradox Interactive felismerte, hogy elég nagy jövő áll a zombis játékok előtt, hiszen zombit irtani, előlük menekülni, vagy őket megtestesíteni, bizony nagyon jó móka.

Fort Zombie nevű alkotásuk, amely kizárólag PC-re készül, és még ebben az esztendőben szeretne megjelenni, természetesen az élőhalottakat helyezi terítékre, méghozzá nyugodtan mondhatjuk, hogy olyan formában, ami még egy zombiszakértő ízlelőbimbóit is megmozgatja. Bár korai lenne most nagy szavakkal illetni az alkotást, egy előzetes bizalmat már megszavaztunk neki, hiszen elragadó koncepciója könnyen meghatja a játékosokat.

Az elragadó koncepció pedig nem más, minthogy az illetékesek a horrorfilmek hangulatát szeretnék visszaidézni monitorainkra. Adott lesz egy kitalált város, ahol egy fertőzés miatt mindenki zombivá vált, menekülőútról egyelőre nem tudunk, de néhány túlélő akad. Éjjel támadnak a zombik, nappal ki tudja hol vannak, de nyugton az biztos, ennek hála pedig a feladatunk is adott. Be kell vetnünk magunkat egy épületbe, azt nappal a lehető legjobb objektumokkal megerősíteni, persze azért gondoskodjunk a túlélők és egyéb használati cikkek beszerzéséről is, hiszen ha a Nap elhagyja a horizontot, az élőhalottak előmásznak, és mindig megtalálnak.

Ha kellően beleborzongtunk a tudatba, akkor vessük is rá magunkat az alábbi videóra, amely sajnos még nem a játékból származó jeleneteket tartalmazza, de van benne sok-sok fertőzött, és az alapokat is felvázolja előttünk, tehát megtekintése - csupa nagy betűvel - kötelező.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

1 hozzászólás

Vendég

9 éve, 6 hónapja és 12 napja

lesereteémtölteni

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljahavrillal profiljaXelosz profiljaImperator profilja5t3v3nk3 profiljaWickedSick profiljatotyak profiljagery1113 profiljaMarduk profilja