Fortnite: most már akár ketten is játszhatunk egy konzolról, osztott képernyős mód jött

2019. december 12.
11.3121
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Epic Games megint csak bebizonyította, hogy nem hajlandóak ülni a babérjaikon, és igyekeznek folyamatosan újítani, így történhetett meg az, hogy most meglepő módon osztott képernyős mód került a Fortnite-ba.

Igen, jól olvastátok, split-screen lehetőség került a népszerű battle royale címbe, ami így a megjelenés után két évvel nem gyenge tény. Főleg manapság, amikor egyre inkább kihalóban van ez a trend, nem tudjuk egyszerűen nem tárt karokkal fogadni az újítást, úgyhogy le a kalappal az Epic srácai előtt, hogy ezt elintézték!

Jelen pillanatban csak Xbox One-on és PS4-en elérhető a funkció, valamint ha esetleg itt-ott tapasztaltok némi hibát, akkor ne csüggedjetek, a fejlesztők már közölték, hogy idővel javítani fognak még inkább a minőségén, úgyhogy van okunk bőven örömködni.
5 hozzászólás

WarriorAutobot

2 hónapja, 3 hete

Ez egy nagy pozitívum.
Nekem legalább is.

válasz erre

rDAVE

2 hónapja, 3 hete

VaPe írta:
Nem semmi bakker, ilyet sem láttam már vagy tíz éve!
Hát pedig konzolon még mindig van. PS4-en több COD-ban és a Gran Turismo Sportban is van, valamint az indie-kben, mint a Rocket League akár négyen is lehet, de ott a A Way Out is, amit egyedül játszani sem lehet. Dicséretes, hogy foglalkoznak ezzel, de azért akad máshol is még osztott képernyő, mégha nem is annyi, mint régen.

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 3 hete

Nem semmi bakker, ilyet sem láttam már vagy tíz éve!

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 3 hete

Az igen! Ilyen is régen volt!

válasz erre

muki

2 hónapja, 3 hete

De nagy!!!!!

válasz erre
Fortnite
14.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljagery1113 profiljamarco profilja