Forradalmi ötletet készül megvalósítani a Telltale Games!

2015. február 26.
1.3851
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Kevin Bruner, a Telltale Games vezére az Entertainment Weekly csapatának elmondta, hogy idén egy kisebb forradalomra készülnek a játékiparban, lévén terveik szerint egy olyan "super show" - magyarul talán szuper-sorozatként állná meg a helyét - elkészítésére törekednek, ami egy egészen új irányt képvisel majd a színtéren.

Az elnevezés mögött ugyanis egy olyan új franchise áll, ami megdöbbentő módon két részből tevődik majd össze, ezáltal a történetet átélhetjük egy döntéseinken alapuló interaktív kalandjáték formájában, valamint egy fix sztorit mesélő televíziós sorozat által is.

A szuper-sorozat lényege, hogy a sztori a kettő kombinációjából alakuljon egy nagy egésszé, azonban külön-külön is értelmezhető legyen, ezáltal Bruner szerint a céljuk nem más, minthogy egyikkel Golden Globe-, a másikkal pedig Év Játéka díjat nyerjenek.

A Telltale tervei szerint a televíziós sorozat és a játék aktuális epizódja mindig egyszerre jelenne meg, ezáltal a játékosok dönthetnek arról, hogy milyen sorrendben haladnak majd az adott sztoriszelet megismerésével.

A történetről és egyebekről még nem kaptunk pontos részleteket, de ha csak a földigiliszták párzási szokásait is állítanák a középpontba a fejlesztők, ez a szokatlan és új ötlet vélhetően akkor is elvinné a hátán az egészet. Tűkön ülve várjuk a további részleteket!
5 hozzászólás

totyak

9 éve, 10 hónapja és 13 napja

Akkor ez egy ingyenes online nézhető sorozat lenne? Csak mert kétlem, hogy nálunk bármelyik csatorna egyidőben le tudná adni a külföldi premierrel, már csak a szinkron munkák miatt sem. Akkor meg már elcsúsznánk a játék epizódjaihoz képest.

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 10 hónapja és 13 napja

Leírva jól hangzik bár hogy végül hogy hozzák össze a játékot és a sorozatot az érdekelne jobban.
Bár eddig igen jól teljesít a TT, úgyhogy valószínűleg jó lesz mind a kettő.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

9 éve, 10 hónapja és 13 napja

[Tiltott felhasználó!]

ENCELADUS

9 éve, 10 hónapja és 13 napja

Én nagyon várom, a TT-ben még nem csalódtam

válasz erre

kpal

9 éve, 10 hónapja és 14 napja

Döntések következménye.. mosolygó smiley ez jó ! mosolygó smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja