Formátumok háborúja várható a berlini IFA vásáron

2007. augusztus 29.
1.7451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Pénteken nyílik meg Európa egyik legfontosabb technológiai vására, mely időzítése miatt várhatóan a változatlan lendülettel tomboló Blu-ray?HD DVD formátumháború színtere lesz.íAz idei IFA a korábbi éveknél némileg nagyobb figyelemre számíthat, mivel számos gyártó itt készül bemutatni a várhatóan az elkövetkező évtizedet is befolyásoló termékeit.

A vásár éppen jó időben nyílik az év legfontosabb értékesítési időszakára piacra dobandó termékek bemutatásához. Ezek közül az elemzők számos új Blu-ray és HD DVD termékre számítanak, márpedig az idei ünnepi szezon vásárlásai eldönthetik a formátumok harcát.

A sorozatos csúszások miatt idén éppen az IFA idejére esik számos várva várt bemutató, másrészt az új generációs DVD technológia is most érte el azt a határt, amikor a kevésbé neves gyártók is megjelentetik első készüléküket, a rendszereket eredetileg kifejlesztő cégek pedig második, harmadik generációs, már valóban megbízható és jóval olcsóbb tömegmodelljeiket is kiadják. Nem lesz tehát már kizárólag úri mulatság a nagyfelbontású DVD-zés, az IFA-n bemutatkozó termékek pedig eldönthetik, melyik tábor a felkészültebb kínálat és ár szempontjából, ami a karácsonyi vásárlások során ahhoz vezethet, hogy döntően az egyik formátum felé hajlanak az eladások, ami hosszú távon a verseny eldőltét jelentheti.
1 hozzászólás

kpal

11 éve, 5 hónapja és 5 napja

tudni lehetet a BD nyer mögött voltak a nagyobb hatalmak .

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja