Formálisan is bemutatkozott a Toshiba új Z10t ultrabookja

2013. május 31.
1.6841
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Körülbelül egy hónapja lepleződött le a Toshiba Z10t típusjelzésű ultrabookja, ám az elmúlt napokban a gyártó formálisan is bejelentette a szóban forgó modellt, aminek köszönhetően néhány új, eddig nem ismert információval is gazdagabbak lettünk, így például fény derült az árcédulára is, amelyen 1500 dollár körüli összeg fog szerepelni.

Az üzleti köröket célzó, Windows 8 operációs rendszert futtató gép leválasztható kijelzővel gördült le a gyártósorról, így szükség esetén használható akár táblagépként is. A laptop 299 X 220,5 X 16,9 - 19,9 milliméteres méretekkel lett megálmodva, a mérlegen pedig 1,45 kilogrammot nyom.

A rendszer egy 11,6 inches LCD kijelző köré épül, amely az 1920 X 1080 pixeles teljes HD felbontást kínálja. A burkolat alatt változattól függően az Intel Core i5-ös vagy Core i7-es vPro Ivy Bridge központi feldolgozó teljesít szolgálatot, ami mellé egy 4 GB RAM-mal feltöltött rendszermemóriát társítottak a mérnökök, míg az adatok tárolásáról egy 128 vagy 256 GB kapacitású SSD gondoskodhat.

A hálózati eszközök listáján egy WiFi modul, egy Bluetooth adapter és egy Ethernet vezérlő képviselteti magát. A külső részen fellelhető portok listáján többek között szerepel a nagy sebességű USB 3.0 port, a D-Sub VGA és HDMI videokimenet, valamint a micro HDMI socket, de a Secure Digital kártyaolvasóról természetesen ezúttal sem kell lemondanunk.
Z10t típusjelzésű ultrabookja, ám az elmúlt napokban a gyártó formálisan is bejelentette a szóban forgó modellt, aminek köszönhetően néhány új, eddig nem ismert információval is gazdagabbak lettünk, így például fény derült az árcédulára is, amelyen 1500 dollár körüli összeg fog szerepelni.'>
6 hozzászólás

Tardief88

11 éve, 5 hónapja és 24 napja

PFf ez szerintem eszméletlen csúnya. Viszont tudásra nem rossz.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 9 hónapja és 5 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 5 napja

Vendég írta:
Nagyon szép de iszonyat drága...
Teljesen reális ár...

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 5 napja

Nagyon szép de iszonyat drága...

válasz erre

csirkee

11 éve, 9 hónapja és 5 napja

komolyan néz ki, bár nekem ez a leválasztható dolog nem tetszik benne

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 5 napja

Gyönyörű!meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaGargameth profiljaBotyi profiljamarco profilja