Formálisan is bejelentették Johnny Cage csatlakozását a Mortal Kombat 11-hez

2019. február 27.
4.1561
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a Netherrealm Studios vezérének jóvoltából már korábban hallottunk arról egy teaser részeként, hogy Johnny Cage csatlakozhat a Mortal Kombat 11-hez, azonban a formális bejelentésre egészen mostanáig kellett várnunk.

A fejlesztők ugyanis a mai napon engedélyezték először a legendás karakterhez kapcsolódó első mozgókép kiadását, ami mellett megerősítést nyert, hogy helyi idő szerint ma este 10 óra magasságában számíthatunk a harcos teljes leleplezésére egy a Twitch-en várható live stream során.

Ha nem szeretnél addig várni, az alábbi mozgóképet már most érdemes szemügyre venned, hiszen jól megmutatja, hogy mit várhatunk ismételten Johnny-tól, aki az április 23-án érkező Mortal Kombat 11 kezdő felhozatalában kap helyet.

3 hozzászólás

WickedSick

10 hónapja, 1 hete és 1 napja

muki írta:
Hát ez szerintem ***** gáz.
Igen, fúj egy karakter akit szeretnek a rajongók, és szeretnének az új részben is játszani vele. Minek is régi karakterek, cseréljék le a teljes rostert, tömjék tele újakkal, sőt rebootolják! Legyen egy újabb Tekken 7, ahol a lényeges karaktereket kihagyják a játékból, és csak újak legyenek!

Jesus christ...

válasz erre

Patrik94

10 hónapja, 1 hete és 1 napja

ismert arc, miért hagynák ki?

válasz erre

muki

10 hónapja, 1 hete és 1 napja

Hát ez szerintem ***** gáz.

válasz erre
Mortal Kombat 11
19.790 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Robi022 profiljaWarriorAutobot profiljamarco profiljagery1113 profilja