Formálisan is bejelentették a Plants Vs. Zombies: Battle for Neighborville-t

2019. szeptember 04.
4.7831
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Plants Vs Zombies: Battle for Neighborville cím már jóval korábban kiszivárgott, miszerint ez lesz a franchise berkein belül a következő lövölde, azonban a hivatalos bejelentésre egészen a mai napig kellett várnunk.

Egy sor új karaktertípust, avagy ha jobban tetszik kasztot prezentál számunkra a legfrissebb gameplay trailer, ráadásul közösségi területek is lesznek, ahol új játékosokkal ismerkedhetünk meg, mielőtt kimennénk harcolni.

Rengetegféle terepen ütközhetünk meg, akár osztott képernyőben is (minden játékmód támogatja a kétfős osztott képernyőt!), illetve akár szabad barangolásra is van lehetőségünk, hogy különféle tevékenységekkel üssük el az időnket egy-egy csata között. A hivatalos megjelenés október 18-ára tehető, azonban a Founders Edition vásárlói már hat héttel előtte megkezdhetik a vandálkodást, ami viszont 30 dollárt kóstál.

Ez azt jelenti, hogy 10 dollárral olcsóbban kapjuk meg az egyébként 40 dolláros játékot, valamint már mától nekiveselkedhetünk a mókának, ráadásképp hetente kapunk friss tartalmakat. A kérdéses kiadvány csak és kizárólag digitálisan érhető el, PC-n, PS4-en, Xbox One-on.

2 hozzászólás

Mordorer

7 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nem rossz kis játék ez.

válasz erre

petrovicsz

7 hónapja, 1 hete és 2 napja

Meglep hogy még mindig megy.

válasz erre
Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville
11.940 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaImperator profiljamarco profiljaMarduk profilja