Formálisan bejelentették az NBA 2K18-at

2017. május 08.
4.1941
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a 2K Games csapata korábban már bejelentette, hogy idén is lesz NBA 2K18, ám akkor még csak a Nintendo Switch-re érkező változatról hallottunk, de a mai napon a kiadó megerősítette, hogy jön az alkotás PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

A 2K Games rögtön egy nagyszerű hírrel indított: a játék kapható lesz ismét Legend Edition-ben, amelynek borítójára a régóta várt Shaquille O'Neal kerül, aki 1992 és 2011 között 19 éven át játszott profi kosárlabdásként, ezzel pedig pályafutása során nagyon sok rekordot felállított már.

A bejelentésből megtudtuk még, hogy a Legend Edition kapható lesz digitális és fizikai formában, és miközben mindkét változatban találunk majd 100 ezer VC-t, 20 MyTeam csomagot, valamint néhány Shaq-hoz köthető felszerelést, addig a dobozos változatban ezt egy limitált poszterrel, exkluzív matricákkal és öt Panini gyűjthető kártyával fejelte meg a kiadó.

Sőt mi több, lesz egy 130 dolláros NBA 2K18: Legend Edition Gold csomag is, amiben az imént elhangzottakon felül további 150 ezer VC és 20 MyTeam csomag, valamint egy Shaq Jersey Collection is helyet kapott, jelentsen utóbbi bármit is.

Az NBA 2K18 a tervek szerint szeptember 19-én jelenik meg, de ha a legendás változatot választjuk magunknak, akkor már szeptember 15-én kosarazhatunk is vele.

Nézd nagyban ezt a videót!



NBA 2K18, ám akkor még csak a Nintendo Switch-re érkező változatról hallottunk, de a mai napon a kiadó megerősítette, hogy jön az alkotás PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.'>
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 5 hónapja és 23 napja

Érdekes lesz, hogy vajon a Switch verzió ugyanaz lesz e, mint a többi.

válasz erre
NBA 2K18
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja