Forged by Chaos tech demók

2008. július 13.
2.9631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Pár hete, június végén jelentették be a Forged by Chaos című játékot, amely két dolog miatt is magára vonta a figyelmet.

Az egyik a fejlesztőcsapat, ugyanis a Panzar Studio főhadiszállása Ciprus szigetén található, amelyre még nem igazán volt példa. A másik az, hogy a készülő alkotás alá a CryEngine 2-es motort pakolják, így biztosítva, hogy a látvánnyal ne legyenek komoly gondok. A korábbi concept artok mellé ezúttal 3 rövid tech demót prezentáltak a fejlesztők, amelyek ismét bebizonyítják, hogy a Crytek grafikus engine-je az egyik legjobb a piacon.

A játék egyéb részeiről még meglehetősen kevés információ szivárgott a média kezei közé, és amit megtudtunk, azok sem tölthetik el határtalan örömmel kicsiny szívünket. A Forged by Chaos egy fantasy MMORPG lészen, amely egy Terra nevű bolygón játszódik. A szokásos fajokból - elf, törpe, ember, ork - választhatjuk ki hősünket, de az előbb említettek mellett összefuthatunk még goblin és gnóm NPC-kkel is kalandozásaink során.

Az újdonságot az istenek jelentik, ugyanis karaktergenerálásnál választanunk kell egy pártfogót a káosz istenei közül, akik az Argus, Himera, Krom és Zar nevet viselik. Igen ám, de ezzel egyúttal a kasztunkat is meghatározzuk, ugyanis minden istenhez tartozik egy foglalkozás (Mage - Argus, Tank - Zar, Healer - Himera, Specialist - Krom). Szerencsére ezeken belül további specializálódásokra lesz lehetőség. A választásunk azt is előírja, hogy milyen színekben fogunk pompázni a játék során.

Minden fajnak saját fegyverei és páncéljai lesznek, és ezeket fejleszthetjük is utunk során. Kár, hogy az eddigiekben meglehetősen csekély mennyiségű újdonságot lehet felfedezni, azonban még korai lenne leírni a programot, hiszen messze a megjelenés ideje.
#tv#
#tv2#
#tv3#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja