For Honor gamescom 2016 trailer + zárt alfa dátum

2016. augusztus 17.
3.1931
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft is megnyitotta a hírcsapot a gamescom 2016 során, aminek részeként bemutatták a For Honor legfrissebb kedvcsinálóját, amiből alaposabban is megismerkedhetünk a játékban felbukkanó viking, szamuráj és lovag frakciókkal, illetve a 12 játszható hőssel.

Ha mindez nem lenne elég, a franciák bejelentették, hogy már most beterveztek egy zárt alfát a játékhoz, ami szeptember 15-én indul, és egészen 18-ig biztosít lehetőséget a kipróbálásra PC-n, PS4-en és Xbox One-on egyaránt, de erről pontosabb részleteket a későbbiekben ígért a kiadó.

A PC-s változatra várakozók számára jó hír, hogy a portot a Blue Byte munkatársai készítik, akik az Anno- és a The Settlers-sorozatokkal már bebizonyították, hogy értenek a számítógépekhez, sőt mi több, a Rainbow Six: Siege átiratát is ők készítették már el. Ami ezzel kapcsolatban biztos, hogy lesz egér- és billentyűzet támogatás, sőt a több monitor és a 4K felbontás is ott lesz a listán. Megjelenés február 14-én.

Nézd nagyban ezt a videót!



For Honor legfrissebb kedvcsinálóját, amiből alaposabban is megismerkedhetünk a játékban felbukkanó viking, szamuráj és lovag frakciókkal, illetve a 12 játszható hőssel.'>
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 3 hónapja és 7 napja

Pc verzióban egér és billentyűzet támogatás? Nem is számítottam rá röhögő smiley

válasz erre

gokuvsvegita

8 éve, 3 hónapja és 8 napja

Az alfa tesztre gondolom majd jelentkezni lehet. röhögő smiley Tuti jelentkezek, a szamurájos vonal érdekel. röhögő smiley

válasz erre

muki

8 éve, 3 hónapja és 8 napja

Nagyon adja!

válasz erre
For Honor
8.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2016
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaGargameth profiljaKisember001 profilja