Football Superstars: újabb focis MMO

2008. szeptember 25.
5.2211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Amíg néhány éve még az MMO is ritkaság volt, úgy a közelmúltban elkezdtek gombamód szaporodni.

A megállíthatatlan folyamatban szinte már minden ötlet el lett sütve, mégis még mindig próbálkoznak újabbakkal. A Football Superstars, mint a neve is elárulja a labdarúgás területéből merít és bár ez az MMO-fajta nem olyan régen ütötte fel a fejét, máris számtalan követője akadt. Ellenben jelen esetben megpróbálnak néhány újdonságot is belecsempészni a játékba... Ám lehet ez nem volt túl jó ötlet.

Mielőtt megkérdeznétek, igen ingyenes MMO lesz, a béta időszak hamarosan elkezdődik, mindenki mehet teljesen bérmentve és igen itt a bemutatkozó videó is, hogy tudjátok mire is számítsatok. Bár a játéknak nem tudom mennyi keresnivalója lesz a piacon, néhány foci-mániás biztosan kipróbálja majd, teljesen jogosan. Mint az már sejthető volt, alakíthatunk focicsapatokat és 11 vs. 11 fős csoportok mérhetik össze tudásukat. Amelyik csapatba először leigazolunk ott is fogunk játszani, így a meccsek elég nehezen lesznek összeegyeztethetőek, hogy mindenki ott legyen és ráérjen, így máris itt az első bökkenő. Persze lehetőségünk van átigazolni csapatokhoz, ahogy éppen kedvünk tartja, de erre is lesz kiszabva valamekkora limit, egyenlőre még nem tudni mekkora és milyen.

Ez eddig nyilvánvaló, ha focis MMO-ról beszélünk, azonban itt jönnek az újdonságok. Ezeknek tulajdonképpen semmi köze a labdarúgáshoz, mégis a fejlesztők szerint jópofa. Ennek következtében elmehetünk majd lófrálni a városba, vehetünk magunknak ruhákat és még ki tudja milyen huncutságokat tehetünk meg. Egy városban 14 csapat fér majd meg egymás mellett, ha éppen nincs mérkőzés, akkor edzhetünk vagy beszélgethetünk velük, így alakul ki a közösségi oldala is a játéknak. Nem tudom én valahogy már kezdek nagyon besokallni az MMO-któl, az ilyenektől meg már főleg, menjetek inkább ki a szabadba focizni. Azonban ha a rossz idő ezt nem engedi és tetszik is a játék a videó alapján, akkor hamarosan regisztrálhatsz a béta tesztre és rúghatod is a bőrt.

#tv#
2 hozzászólás

Vendég

15 éve, 11 hónapja és 15 napja

meglepődött smileymeglepődött smileymeglepődött smileymeglepődött smileymeglepődött smileymeglepődött smileymeglepődött smileymeglepődött smileymeglepődött smileymeglepődött smileymeglepődött smileymeglepődött smileymeglepődött smiley:confused
nagyon **** ****


:

válasz erre

Vendég

15 éve, 11 hónapja és 15 napja

nagyon ****

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profiljaBotyi profilja