Fontos hibajavítást hozott az új Classic Shell

2013. április 20.
1.6091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A felhasználók alig egy hete kaparinthatták meg a Classic Shell 3.6.6-os verzióját, ám a jelek szerint a kiadás nem csak az akkor beharangozott újdonságokat hozta el, hanem néhány friss születésű bugot is, így a fejlesztőcsapat példás szorgalommal máris bejelentette a szoftver immár hibátlan, 3.6.7-es számozású példányát.
 

Aki esetleg nem ismerné, a Classic Shell egy nyílt forráskódú, a Microsoft Windowsokra fejlesztett ingyenes alkalmazás, aminek segítségével a Vista, a Windows 7 és a legfiatalabb Windows 8 operációs rendszerek külseje állítható vissza a korábban megszokott klasszikus megoldásra, de a program talán leglényegesebb, sokak által üdvözölt funkciója, hogy képes visszaadni a Windows 8 operációs rendszerből eltávolított Start menüt.

A most megérkezett kiadás kizárólag a Windows 8 és Windows Server 2012 felhasználóinak hozott hasznos javításokat, ám nekik mindenképp érdemes frissíteniük, ugyanis esetükben a szoftver használhatósága ugrásszerűen javult. A frissen eszközölt hibajavítások eredményeként a program az említett operációs rendszerek alatt a Windows taskbarral már teljes mértékben kompatibilis lett. A meglehetősen szűkszavú changelogból még az is kiderült, hogy az optimalizálásoknak köszönhetően a Classic Shell az elkövetkező Windows verziókkal is jobban képes lesz együttműködni. A Classic Shell most elkészült 3.6.7-es kiadása már letölthető ezen a linken keresztül.
2 hozzászólás

Vendég

8 éve, 4 hónapja és 27 napja

Jó cucc

válasz erre

Vendég

8 éve, 4 hónapja és 27 napja

Na akkor frissítés!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profiljagery1113 profilja1000feri profilja