Fontos hibajavításokat hozott az új OpenELEC 3.0.2

2013. május 04.
2.0211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A tegnapi nap folyamán az OpenELEC fejlesztőcsapata bejelentette, hogy elkészült és immár letölthető a népszerű multimédiás operációs rendszerüknek legújabb, 3.0.2-es jelzéssel ellátott karbantartó kiadása.

A közleményben az illetékesek kiemelték, hogy az OpenELEC 2.8.x és 3.x felhasználóinak mindenképpen javasolt a frissítés, a mostani verzió ugyanis nem csak a már jól megszokott hibajavításokat hozta el, hanem néhány frissen felfedezett biztonsági rés tapaszát is.

Aki esetleg nem ismerné, az OpenELEC egy ingyenes, az XBMC médialejátszóra felépített Linux disztribúció, amit kifejezetten a multimédiás feladatokra és a HTPC (Home Theater PC) rendszereken való futtatásra hegyeztek ki.

A fent nevezett hibajavításokon kívül természetesen ezúttal sem maradt el a főbb komponensek frissítése sem, így például az új DVB és WLAN firmware-ek mellett frissen bukkant fel az XBMC 12.2 is. A felhozatalban többek között újdonságként köszönthetjük a Terratec H5 Rev3 DVB adapter és P54 hálózati illesztőprogramokat, de ezek mellett az operációs rendszer telepítője is alapos ráncfelvarráson esett át. Az új OpenELEC 3.0.2 már letölthető ezen a linken keresztül.
1 hozzászólás

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 4 napja

Tévémhez pont jó lesz!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja