Fontos mérföldkőhöz érkezett az élőszereplős Twisted Metal sorozat, lecsapott rá az egyik streaming platform

2022. március 02.
29.0251
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár azt hittük, hogy évekig nem hallunk majd a Twisted Metal televíziós sorozatról, a gyakorlat azonban most megcáfolt minket, hiszen azon túl, hogy a Deadpool írói dolgoznak az őrült feldolgozás sztoriján, most újabb mérföldkövet ért el a projekt.
 

Az Anthony Mackie főszereplésével készülő TV sorozatról ugyanis megtudtuk, hogy lecsapott rá a Peacock névre keresztelt streaming szolgáltató, vagyis hivatalosan kizárólag náluk lesz megtekinthető a végeredmény, aminek már a sztorija is kezd körvonalazódni.

Amint ugyanis megtudtuk, a Twisted Metal egy-egy félórás részben meséli el nekünk egy olyan karakter történetét, akinek egy rejtélyes csomaggal át kell kelnie egy poszt-apokaliptikus közegen, majd miután egy kissé flúgos autótolvaj csatlakozik hozzá, egyre őrültebb kalandokba keverednek megannyi versenyzéssel, akcióval és humorral, na meg természetesen sok-sok durva járgánnyal.
4 hozzászólás

marco

4 hónapja, 1 hete és 6 napja

Patrik94 írta:
Hát ez nekem teljesen noname.
NIncs két éve hogy indultak, így nem annyira nagyok még - de folyamatosan terjeszkednek újabb és újabb területekre, 50 millió felhasználó körül mocorog. Viszont nem sok reális esélyt látok, hogy felénk is megérkezzen...

válasz erre

Ronalddo

4 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nos akkor ezt sem fogom látni.

válasz erre

VaPe

4 hónapja, 2 hete

Hát akkor ezt nem sokan fogják látni.

válasz erre

Patrik94

4 hónapja, 2 hete

Hát ez nekem teljesen noname.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaManiac profilja