Folytatás és DLC is várható a The Order: 1886-hoz

2014. június 13.
1.7401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az E3 során egy izgalmas interjút sikerült készítenie a Nerdacy munkatársainak a The Order: 1886 egyik igazgatójával, név szerint Marc Turndorffal, aki izgalmas részleteket osztott meg a játék jövőjével kapcsolatban.

A direktor határozottan kiemelte ugyanis a beszélgetés során, hogy játékuk egy kiemelkedően gazdag IP része, és az első részben mondhatni csak egy kis szegletét mutatják meg mindannak a nagy világnak és koncepciónak, amit fejben már megálmodtak.

Turndorf szerint ez nem jelent mást, minthogy amennyiben a rajongók is akarják majd, akkor a jövőben tonnányi lehetőségük lesz arra, hogy folytatásokkal és DLC csomagokkal gazdagítsák a The Order 1886-ot.
The Order: 1886 egyik igazgatójával, név szerint Marc Turndorffal, aki izgalmas részleteket osztott meg a játék jövőjével kapcsolatban.'>
3 hozzászólás

Bvektor

10 éve, 8 hónapja és 13 napja

Nagyon szép játék lesz és valószínűleg jó is, (bár a gépigénye se lesz kicsi,) de akkor is elég idegesítő már, hogy mindenhez DLC és következő rész kell... Először adják már ki a játékot aztán gondolkozzanak a folytatáson, a DLCkről nem is beszélve...

válasz erre

totyak

10 éve, 8 hónapja és 13 napja

Első körben várják meg, hogy a játékosok mit szólnak a játékhoz, aztán meg ne 10 dolcsis dlc ****okkal tömjék a zsebüket, hanem normális tartalmakat adjanak.

válasz erre

fantis6

10 éve, 8 hónapja és 13 napja

csodálkoztam is volna ha nem lenne várható legalább a dlc

válasz erre
The Order: 1886
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2014
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja