Folyamatos frissítések és még kiegészítő is várható a Diablo IV-hez

2022. június 14.
33.8481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hasonló támogatást tervez a Blizzard a Diablo IV-nek, mint a korábbi harmadik epizódnak, lévén kiderült, hogy a csapat a megjelenés után egészen hasonló támogatást, illetve hátteret szeretne nyújtani az alkotás számára.
Advertisement

Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a 2023-ban megjelenő Diablo IV fináléja még biztosan nem jelenti a kapcsolódó történet végét, lévén folyamatos frissítések, sőt legalább egy kiegészítő is biztosan várható hozzá. Ahogy korábban részletesen beszámoltunk róla, a live service és a mikrotranzakció garantált, ami keveseknek jó hír egy Diablo esetében (is).

Konkrétumok értelemszerűen még nem hangzottak el a csapattó, ami nem meglepő annak fényében, hogy a Diablo IV nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de izgatottan várjuk majd a további híreket. Remélhetőleg a rajongók felmordulása az eddig kiderült információk alapján néhány dologban jobb belátásra bírja majd őket.
Diablo IV-nek, mint a korábbi harmadik epizódnak, lévén kiderült, hogy a csapat a megjelenés után egészen hasonló támogatást, illetve hátteret szeretne nyújtani az alkotás számára.'>
1 hozzászólás

petrovicsz

1 éve, 10 hónapja és 27 napja

Ezt is el fogják cseszni... szomorú smiley

válasz erre
Diablo IV
28.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja