Főként vízhűtésre szabott házat mutatott be a SilentiumPC

2014. március 07.
2.2721
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A legelterjedtebb hűtési megoldásnak még mindig a levegővel való hűtés mondható, ám egyre többen választják a vízhűtést, mely sok esetben csendesebben és hatékonyabban végzi a dolgát.

Persze maga a megoldás drágább, mint a levegőt használó társa, ezért legtöbbször azt figyelhetjük meg, hogy a drágább gépeknél használnak ilyen hűtési technológiát. A drágább gép bizonyára erősebb is, így a nagyobb hatékonyságra igencsak szükség lehet.

A SilentiumPC nemrég bemutatott új modellje, mely az X90 nevet kapta, leginkább azoknak a felhasználóknak készült, akik egy igazán komoly és erős gépet kívánnak összeállítani. E-ATX méretének köszönhetően rendkívül nagy hely van benne a különféle hardvereknek, ráadásul két tápegységet is támogat a ház. A feketében tündöklő megoldás természetesen vízhűtés nélkül is használható, ám a fejlesztők kiemelték, hogy ők bizony főként a vízhűtést alkalmazók számára készítették ezt a típust. A termékre két év garancia vonatkozik, ajánlott ára pedig 89 euró, vagyis 28 000 Ft.
7 hozzászólás

kpal

10 éve, 11 hónapja és 5 napja

ha nem lenne ennyire a vizezésre kihegyezve akkor picit olcsobban jó volna , szeretem a tágas házakat és ami nem csicsás mosolygó smiley

válasz erre

DNS

10 éve, 11 hónapja és 6 napja

Lehet hamarosan maga a számítógépház is hidraulikusan nyílik majdröhögő smiley

válasz erre

Vendég

10 éve, 11 hónapja és 6 napja

A mai nap első igazán fontos híre mosolygó smiley mosolygó smiley

válasz erre

Bvektor

10 éve, 11 hónapja és 6 napja

Az elején egy 360as, meg a tetején egy 240es. Hát nem tudom, láttam már sokkal alkalmasabb házat vízhűtésre, viszont ilyen árban tényleg elég kecsegtető. ~0.5m magas, szóval azért mint mid-tower szintén nem a legtökéletesebb.
Mindezek ellenére eszméletlen jó ház, főleg ilyen árban. Ha pedig valakinek nem lenne elég ennyi lehetőség, akkor gyanítom, hogy nem gondolkozna egy százezres csúcsházon.

válasz erre

Vendég

10 éve, 11 hónapja és 6 napja

A hűtés rendkívül fontos dolog mosolygó smiley mosolygó smiley és biztos, hogy megéri olykor a drágább technológiát alkalmazni.

válasz erre

Vendég

10 éve, 11 hónapja és 6 napja

Hű ez igen jó megoldásnak tűnik! mosolygó smiley mosolygó smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 11 hónapja és 6 napja

Egy vízhűtést én is el tudnék képzelni a gépbe, nem kellene ventillátorozni.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja