Főként az autókról szól a Project Cars 3 legújabb kedvcsinálója

2020. augusztus 04.
4.5041
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mi hajt téged? - teszi fel a nagy kérdést a Project Cars 3 legfrissebb kedvcsinálója, melyet a Slightly Mad Studios a Bandai Namco kérésére úgy alkotott meg, hogy az alaposan felizgassa az autózás megszállottjait.

Nem meglepő módon, hiszen a felvételen egy sor ismert és népszerű jármű kapott helyet, melyek között a legismertebb verseny- és sportautókat találhatjuk meg, azon túl pedig, hogy lehetőségünk van megvásárolni őket, mindegyiket teljesen testre szabhatjuk, illetve fejleszthetjük is természetesen.

Erről kapunk egy nagyobbacska bemutatót az alábbi videón, ha pedig megtetszett a látvány, ne feledjük el, hogy a Project Cars 3 megjelenését még mindig a nyáron várjuk - pontosabb dátum nincs -, méghozzá PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt.

Nézd nagyban ezt a videót!



Project Cars 3 legfrissebb kedvcsinálója, melyet a Slightly Mad Studios a Bandai Namco kérésére úgy alkotott meg, hogy az alaposan felizgassa az autózás megszállottjait.'>
3 hozzászólás

Patrik94

3 éve, 11 hónapja és 17 napja

Nagyot fog változni ez a sorozat. meglepett smiley

válasz erre

rDAVE

3 éve, 11 hónapja és 17 napja

Eléggé GT/FORZA vonal a karrier, úgy látszik nagyobb közönséget céloznak, mint régen. Nekem bejön, de sok régi rajongó csalódhat.

válasz erre

zender

3 éve, 11 hónapja és 17 napja

De brutál a látvány. meglepett smiley

válasz erre
Project Cars 3
21.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profiljaBotyi profilja