Flower: Márciusban a legnépszerűbb letölthető játék

2009. április 16.
2.1271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony nyilvánosságra hozta a márciusi hónapra vonatkozó PlayStation Store forgalmának adatait, tehát ebből ismét kiderülhet, hogy mely digitális disztribúciós pályára küldött játékok voltak a legnépszerűbbek az online játékboltban.

Első helyen a Flower végzett, sokakat érintett meg a tavasz beköszönte, ezt virágesővel ünnepelte meg a játékosok nagy része. A flOw alapjaira építkező anyag tudhatja magáénak a legtöbb letöltést a ébredés évszakának első havában.

A második helyen a Wheel Of Fortune végzett márciusban, egy kis kvíz sosem árt a lövöldözésben, világmegmentésben, vagy éppen virágszirom terelgetésben megfáradt játékosok agytekervényeinek. Keita Takahashi elmerogyasztó műve, a Noby Noby Boy került a dobogó legalsó fokára, tekintve, hogy az elborult elgondolás erősen a rétegjáték kategóriába sorolja, nagyon korrekt eredmény. Vajon hányan voltak elégedettek a vásárlással, miután nekifutottak a műnek? Ezt sohasem fogjuk megtudni, ilyen felmérés nem készült.

Továbbra is népszerű a Ratchet & Clank: Quest For Booty, a kurrens generáció második Insomniac-féle Ratchet alkotása, amely letölthető és lemezes kiadást egyaránt megélt, és idén ősszel pedig folytatódik az annyiban maradt történeti szál, ezúttal az idő síkjain barangolva. Ötödiknek pedig a klasszikus Mortal Kombat II-t hozták fel a digitális budget anyagokat összevásárlók, megelőzve ezzel az újjászületett Super Street Fighter II Turbo-t, ennyi idő távlatából is vérre menő küzdelmet folytatnak az amerikai és a japán szájízre szabott beat'm'up kiválóságok legjobbjai.


Flower: Márciusban a legnépszerűbb letölthető játék - 2. kép

2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 19 napja

Thália

válasz erre

Rambo

12 éve, 1 hónapja

Nem csoda, zseniális, relaxálós játék. 10$-t lazán megér. Nemsokára én is megveszem, ha lesz pénzem feltöltőkártyára (PSN card).

válasz erre
Flower
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljagery1113 profiljaSándorkolbász profilja