Flashdrive támogatás érkezik az Xbox 360-hoz áprilisban

2010. március 26.
2.1601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Örömhírrel szolgálhatunk az Xbox 360 tulajdonosoknak, hiszen a Microsoft a mai napon bejelentette, hogy április 6.-án megjelenik egy update a konzolhoz, ami lehetővé teszi, hogy USB flashdrive-okon is tárolhassunk adatot.

A cég elmondása szerint mentett állásokat, profilokat, demókat, és sok mást is használhatunk majd a flashdrive-ról az Xbox 360-on. Az egyelőre kétséges, hogy bármely gyártmány alkalmas lesz-e a feladatra, de az már most biztos, hogy a cég hamarosan megjelentet egy flashdrive-ot is, ami nagy valószínűséggel erre a célra készül.

A frissítés után 1 és 16 GB tárolókapacitással ellátott eszközöket használhatunk majd a különféle dolgok tárolására, ami nem tűnik soknak, de a 20 GB-s merevlemezzel rendelkező Xbox 360 tulajdonosoknak mindenképpen jól fog jönni. Egyszerre akár kettő flashdrive-ot is használhatunk, így a tárolható adatmennyiség akár 32 GB is lehet; ez szintén dicsérendő. A Microsoft a SanDiskkel szeretne kiadatni egy Xbox címkével ellátott USB flashdrive-ot, ami elsőre kissé gyanús, de reménykedjünk, hogy nem csak ezt használhatjuk majd, hanem bármely más flashdrive-ot is; a részletek áprilisban derülnek ki.
2 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 3 napja

Mindenképp történelmi ez a frissítés, nekem pl. nagyon sok hasznot hozott a flash drive támogatás.

válasz erre

marco

15 éve, 3 hónapja és 13 napja

Örömteli, mondhatnám öröm é bódottá...mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja