Flash 9 kompatibilitás a PlayStation 3 web browser-éhez (Update)

2008. október 14.
4.6871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Tegnap már boncolgattuk, hogy milyen újításokkal lesz képes szolgálni a hamarosan érkező, PlayStation 3 firmware update, a 2.50-es.

Egy újabb, rendkívül hasznos funkció került a felszínre, amely szintén a szóbanforgó verziószámú frissítéssel érkezik a masinára. A Flash 9 kompatibilitás, a hírek szerint szintén részét képezi majd az újítások sorának. Erre a PlayStation 3-mal böngészőknek nagy szükségük van, hiszen számos website videó tartalmát kizárólag Flash 9 támogatással rendelkező eszközzel tekinthetjük csak meg, amellyel a Sony masinája jelenleg nem rendelkezik.

Amennyiben próbát teszünk egy Flash 9-es alapú tartalom megtekintésére, bármely internetes oldalon, egy bosszantó üzenetet kapunk, mely szerint mindenképpen szükség lenne egy Flash 9 telepítésére a gépünkön. Erre a PlayStation 3 esetében nincs módunk, így jelenleg meg vagyunk lőve. A PlayStation 3 ezekkel a formátumokkal (videókkal, animációkkal) nem boldogul el, ám ez változni látszik.

Amennyiben helyesek az értesüléseink, a Sony-nál már erre is odafigyelnek, és a 2.50-es frissítéssel a konzol böngészőjét alkalmassá teszik arra, hogy Flash 9-es tartalmakat is megtekinthessünk a masina browser-ével. A 2.50-es firmware érkezésének időpontja továbbra is ismeretlen, de vélhetően nem kell sokáig várnunk már rá.

Update: Ma délután, az európai PlayStation Community site-on bejelentették, hogy a PlayStation 3/PlayStation Portable firmware duó holnaptól lesz letölthető, a megszokott módokon. Aki még nincs tisztában az újításokkal, az javaslom, hogy fussa át (mégegyszer), vagy legyen holnap meglepetés.

PlayStation Community
5 hozzászólás

Lackooo

16 éve, 10 hónapja és 8 napja

Muszáj. Már csak a Dead Space-t várom mint messiást... röhögő smiley

válasz erre

FutuRetrO

16 éve, 10 hónapja és 8 napja

Lackooo írta:
Kicsit gyorsabb voltam na nyelvnyújtó smiley Holnap kiraly napunk lesz, uj FW, LBP... röhögő smiley
Beeezony. mosolygó smiley Nagy nap lesz. kacsintó smiley Akkor örülünk? röhögő smiley

válasz erre

Lackooo

16 éve, 10 hónapja és 8 napja

Kicsit gyorsabb voltam na nyelvnyújtó smiley Holnap kiraly napunk lesz, uj FW, LBP... röhögő smiley

válasz erre

FutuRetrO

16 éve, 10 hónapja és 9 napja

Mint ez utóbb már hivatalosan is kiderült, igen, holnap jön. Csak nem vágom, hogy mi olyan veszettül vicces? menő smiley Ez ma délután derült ki az európai community bejegyzéséből. Gyorsan változnak itt a dolgok. kacsintó smiley Tegnap még ez volt érvényben az amerikai blog bejegyzés szerint: "We?ve been listening to all of your feedback about the PS3 and PSP, and with these next firmware updates (coming soon)..." Ennyi, holnap jön az update..., én is update-elek. röhögő smiley

válasz erre

Lackooo

16 éve, 10 hónapja és 9 napja

holnap jon... röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profilja