Flash 9 kompatibilitás a PlayStation 3 web browser-éhez (Update)

2008. október 14.
4.5421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Tegnap már boncolgattuk, hogy milyen újításokkal lesz képes szolgálni a hamarosan érkező, PlayStation 3 firmware update, a 2.50-es.

Egy újabb, rendkívül hasznos funkció került a felszínre, amely szintén a szóbanforgó verziószámú frissítéssel érkezik a masinára. A Flash 9 kompatibilitás, a hírek szerint szintén részét képezi majd az újítások sorának. Erre a PlayStation 3-mal böngészőknek nagy szükségük van, hiszen számos website videó tartalmát kizárólag Flash 9 támogatással rendelkező eszközzel tekinthetjük csak meg, amellyel a Sony masinája jelenleg nem rendelkezik.

Amennyiben próbát teszünk egy Flash 9-es alapú tartalom megtekintésére, bármely internetes oldalon, egy bosszantó üzenetet kapunk, mely szerint mindenképpen szükség lenne egy Flash 9 telepítésére a gépünkön. Erre a PlayStation 3 esetében nincs módunk, így jelenleg meg vagyunk lőve. A PlayStation 3 ezekkel a formátumokkal (videókkal, animációkkal) nem boldogul el, ám ez változni látszik.

Amennyiben helyesek az értesüléseink, a Sony-nál már erre is odafigyelnek, és a 2.50-es frissítéssel a konzol böngészőjét alkalmassá teszik arra, hogy Flash 9-es tartalmakat is megtekinthessünk a masina browser-ével. A 2.50-es firmware érkezésének időpontja továbbra is ismeretlen, de vélhetően nem kell sokáig várnunk már rá.

Update: Ma délután, az európai PlayStation Community site-on bejelentették, hogy a PlayStation 3/PlayStation Portable firmware duó holnaptól lesz letölthető, a megszokott módokon. Aki még nincs tisztában az újításokkal, az javaslom, hogy fussa át (mégegyszer), vagy legyen holnap meglepetés.

PlayStation Community
5 hozzászólás

Lackooo

12 éve, 10 hónapja és 4 napja

Muszáj. Már csak a Dead Space-t várom mint messiást...

válasz erre

FutuRetrO

12 éve, 10 hónapja és 4 napja

Lackooo írta:
Kicsit gyorsabb voltam na Holnap kiraly napunk lesz, uj FW, LBP...
Beeezony. Nagy nap lesz. Akkor örülünk?

válasz erre

Lackooo

12 éve, 10 hónapja és 4 napja

Kicsit gyorsabb voltam na Holnap kiraly napunk lesz, uj FW, LBP...

válasz erre

FutuRetrO

12 éve, 10 hónapja és 4 napja

Mint ez utóbb már hivatalosan is kiderült, igen, holnap jön. Csak nem vágom, hogy mi olyan veszettül vicces? Ez ma délután derült ki az európai community bejegyzéséből. Gyorsan változnak itt a dolgok. Tegnap még ez volt érvényben az amerikai blog bejegyzés szerint: "We?ve been listening to all of your feedback about the PS3 and PSP, and with these next firmware updates (coming soon)..." Ennyi, holnap jön az update..., én is update-elek.

válasz erre

Lackooo

12 éve, 10 hónapja és 4 napja

holnap jon...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljanurbanu profiljamarco profilja