Fizikai adathordozón is megjelenhet a DuckTales Remastered

2013. szeptember 19.
2.3831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyszerű bejelentések érkeztek nemrégiben a Capcom részéről, mégpedig a DuckTales Remastered kapcsán, a legendás Kacsamesék-adaptáció feldolgozását ugyanis a cég a digitális változatok premierje után nagy valószínűséggel fizikai adathordozón is megjelenteti majd.

Habár a csapatnak korábban is voltak efféle tervei, így november 12-re esedékes időponttal a játék PlayStation 3-as változatát dobozba zárva szerették volna kiadni eredetileg is, de most úgy tűnik, hogy Nintendo Wii U-ra és Xbox 360-ra is megjelenhet a DuckTales Remastered ebben a formában.

Hangsúlyoznánk, hogy a Capcom egyelőre még csak a tengerentúli régió számára erősítette meg a DuckTales Remastered fizikai adathordozókon megjelenő változatait, de amennyiben odaát debütálhat, vélhetően az európai fanatikusok sem maradnak majd ki belőle.
DuckTales Remastered kapcsán, a legendás Kacsamesék-adaptáció feldolgozását ugyanis a cég a digitális változatok premierje után nagy valószínűséggel fizikai adathordozón is megjelenteti majd.'>
5 hozzászólás

italianman

11 éve, 5 hónapja és 4 napja

Jöhet ne már egy kis nosztalgia dózis.

válasz erre

Ravor

11 éve, 5 hónapja és 6 napja

Szerintem is felesleges kiadni még utána lemezen a játékot, de az mindenképp jó, hogy legalább aki szeretné az immár felteheti a polcára is röhögő smiley

válasz erre

juhaszandor

11 éve, 5 hónapja és 6 napja

Szerintem is inkább olyan kis játék, ami digitálisan elég, nem kell a polcra.

válasz erre

totyak

11 éve, 5 hónapja és 6 napja

Sokan szeretik, ha a játékaik megvannak kézzelfogható állapotban, pl. én is ilyen vagyok. Viszont nem látom a felsorolásban a PC-s kiadást. Az nem kap lemezes verziót?

válasz erre

rDAVE

11 éve, 5 hónapja és 6 napja

Feleslegesnek tartom, ez pont tipikus digitális cím, de ők tudják, talán páran erre vártak.

válasz erre
DuckTales Remastered
3.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaManiac profilja