Fizetős Medal of Honor DLC is érkezik november 2-án az ingyenes mellé

2010. október 29.
3.2521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Electronic Arts brigádja a visszafogott, ám szép sikereket elért Medal of Honor-hoz november 2-án egy ingyenes DLC csomagot kíván megjelentetni, amelyben egy Clean Sweep címre keresztelt játékmód, valamint két vadonatúj pálya kap majd helyet.

Ez a történet eddig ismerős lehet, a bővítmény tulajdonképpen a szép fogyási adatok miatt került bejelentésre amolyan ajándékként, ám nem is az EA lenne, ha nem jelentett volna be ugyanúgy november 2-re, egy a fentihez teljesen hasonló bővítményt, amiért természetesen már fizetnünk is kell.

A cég ugyanis megerősítette, hogy még egy DLC fog érkezni ezen a napon, avagy jövő héten kedden, ami a Hot Zone játékmód mellett két vadonatúj pályát - Hindukush Pass és Korengal Outpost - tartalmaz majd. A módozat lényege, hogy a csapatok a pályán lévő területek közül a legtöbbet elfoglalják, és adott időn belül megtartsák. A kiegészítéshez csatolt új opció egyébiránt kettő már ismert pályán is játszható lesz - Shahikot Valley és Helmand Valley -, ám sokkal érdekesebb, hogy ezért a tartalomért már fizetnünk is kell, méghozzá nem is keveset! Az ingyenes letölthető tartalomhoz képest ugyanazzal a belbeccsel rendelkező bővítményért ugyanis 800 MS pontot, vagy 10 dollárt kell kicsengetnünk - ergo a játék teljes árának egy negyedét -, ami brutálisan sok. Talán így akarja behozni az Electronic Arts az ingyenes DLC bevételkiesését? Akárhogyan is legyen, ez bizony rossz taktika!
2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 7 hónapja és 19 napja

oh mily meglepo a felbeszakitott jatekmenet, a 4 oras jatekido, a dice ea paros mond garancia volt erre. a hianyzo dzsungeles.helikopteres palyarol nem is beszelve. az sincs kizarva mar reg ott is van a vinyonkon ez a dlc...

válasz erre

totyak

14 éve, 7 hónapja és 19 napja

Az EA sosem volt normális, felesleges logikus magyarázatot keresni a tetteikre. Ezzel mindössze annyit érnek el, hogy csak az ingyenes dlc fog fogyni, a másik meg alig.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profilja