Fizetett tesztelőket keresnek a Dreams PS VR támogatásához

2020. május 25.
2.4571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Dreams egyik legvártabb, legkorábban beharangozott újdonsága nem más, mint a PS VR támogatás, melyet most gőzerővel fejleszt a Media Molecule, ehhez pedig tesztelőket keresnek az európai régión belül.

Azok, akik jelentkezni akarnak, nemes egyszerűséggel egy kérdőív kitöltésével tehetik ezt meg. Ebben meg kell adni az elérhetőségünket, az országunkat, a korábbi tesztelői tapasztalatainkat, ha volt ilyen, illetve többek között arra is rákérdeznek, hogy korábban milyen élményeink voltak a Dreams-szel.

A kiválasztottakkal titoktartási szerződést íratnak, valamint körülbelül 80 ezer forintnyi díjat szabnak ki a munkáért a fejlesztők, ergo még meg is jutalmazzák a segítő kezeket. Három fázisból áll majd utána a dolog: lesz egy egyórás videokonferencia, utána két hétig naplózni kell a játékkal kapcsolatos élményeinket, végül egy interjúval és a kifizetéssel zárnak.
Dreams egyik legvártabb, legkorábban beharangozott újdonsága nem más, mint a PS VR támogatás, melyet most gőzerővel fejleszt a Media Molecule, ehhez pedig tesztelőket keresnek az európai régión belül.'>
3 hozzászólás

Ronalddo

4 éve, 2 hónapja és 23 napja

Nem erőltették meg magukat, de a kezdeményezés nagyon tetszik! mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

4 éve, 2 hónapja és 24 napja

Nem valami combos a zsé. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

4 éve, 2 hónapja és 24 napja

Nem rossz bár a fizu elég ****. röhögő smiley

válasz erre
Dreams
11.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja