Firmware Update 2.40 Video Walktrough: Trophies

2008. július 01.
3.0851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Tegnap sikeresen átrágtuk magunkat Eric Lempel-lel a holnap debütáló 2.40-es frissítés In-game XMB szekcióján, ma pedig a Trófea rendszerrel tesszük meg ugyanezt.

Aki lemaradt volna róla, az most könnyedén felzárkózhat. Az újonnan bemutatandó Trófea rendszer gyakorlatilag egy újabb szintre emeli a játékok kihívási értékét. Amely produktumok támogatni fogják a rendszert, azokban különféle, megszerzésre váró díjak, jutalmak, trófeák fognak felsorakozni.

Adva van tehát az alap szituáció, célunk, hogy minél több trófeát unlock-oljunk, ezáltal egyre feljebb haladjunk egy bizonyos ranglistán. A státuszunkról visszajelzéseket kapunk az XMB-ben a játék mellett, illetve a profilunk is kibővül majd az új szisztémával, ahol akár mi, akár a barát listánk tagjai is nyomon követhetik, hogy miben jeleskedtünk az elmúlt időszakokban. A trófea rendszert egyelőre kevés játék fogja támogatni, de ez a bevezetése után bővülni fog.

A megoldás tehát hellyel-közzel ismerős lehet az Xbox 360 tulajdonosok számára, hiszen az ő Achievement rendszerük is mutat hasonlóságot a Trophy szisztémával. A Sony kiemelten figyelt a bevezetésére és sok energiát fektetett a kialakításába, bizonyára rengetegen lelik majd örömüket benne. Eric Lempel már bevetésre készen, tartsatok vele. A 2.40-es Firmware Update holnaptól válik elérhetővé, a pezsgőbontás indokolt. Eric, a szó a Tiéd!

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljasony1515 profiljamarco profiljaShade profiljapityuska profilja