Firmware Update 2.40 Video Walktrough: The In-game XMB

2008. június 30.
2.6651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Eric Lempel kemény munkájának máris megszületett az első eredménye.

Bizonyára emlékeztek rá, néhány nappal ezelőtt arról számoltunk be Nektek, hogy a várva várt 2.40-es Firmware Update elkészült és már csak a megjelentetésére készülnek Lempel-ék, amelyet egy videó bemutató fog majd megelőzni többek között. Ahogy az a nagykönyvben (és a Game Channel-en) meg volt írva, befutott az első In-game XMB kalauz, amelyet hamarosan egy újabb, a trófea rendszer bemutatása követ majd.

Fussuk át, hogy miről szól a történet. Az úriember Gran Turismo 5 Prologue-gal játszik, majd kilép a masina főmenüjébe (XMB), mert észrevette, hogy üzenetet kapott. Az új Firmware-nek köszönhetően a játékból való tényleges kilépés nélkül elolvashatta az beérkezett üzenetet, melynek küldője egy másik játékba (HDD-re telepített, letölthető cím) invitálta írott szóban. A meghívást elfogadván csak rákattintott a listán szereplő, szóbanforgó címre, majd elindult az új játék, amelyről tájékoztatta rövid üzenetben a meghívó felet.

Ezenfelül további funkciók is elérhetők a hamarosan érkező, 2.40-es Firmware-nek köszönhetően, játék futtatása közben. Fotókat nézegethetünk, konfigurálhatunk különféle beállításokat (például Bluetooth headset), vagy saját zenékkel dobhatjuk fel az éppen futó játékunkat. Arról nem nagyon esett szó, hogy ezt a funkciót minden cím támogatni fogja-e, de valószínűleg nem így lesz. Gyakorlatilag ennyi az In-game XMB története. Hatalmas újítás, ezt most könnyedén átláthatjuk. Konkrét megjelenésről még mindig nem esett szó. Hamarosan érkezik a szintén ezzel a frissítéssel debütáló Trófearendszer bemutatása is, maradjatok ránk hangolva. Lessétek meg mozgásban, amit annyira várt már a PlayStation 3 társadalom.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
1 hozzászólás

Dante576

13 éve, 3 hónapja és 11 napja

Ez nagyon ott van a szeren!!!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt