Firmament címmel steampunk kalandot készít a Myst stúdiója

2019. március 27.
5.1411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Cyan fejlesztői a Myst-sorozattal túlzás nélkül történelmet írtak, és úgy tűnik, hogy folytatják ezt a vonalat, lévén most bejelentették, hogy Firmament címmel egy újabb kalandjátékon dolgoznak a háttérben.

Az alkotás egy steampunk környezetbe kalauzoló, erősen a mágiára építő mű lesz, amihez rögtön egy Kickstarter-kampányt is elindítottak, amivel a cél az, hogy az elkövetkezendő egy hónapon belül legalább 1,3 millió dollárt gyűjtsenek be, ami nagy valószínűséggel könnyen össze is jön neki, egyrészt a múltjuk miatt, másrészt pedig, mert akárhányszor látogatunk az oldalra, percenként többször is megpördül a számláló.

A játékosok tehát folyamatosan küldik a pénzt a csapatnak, akik ígéretet tettek arra, hogy alkotásukkal a Myst sajátosságait állítják majd a középpontba, ezáltal egy fejtörőkben gazdag, misztikummal átitatott kaland vár ránk, amit a játékipar több nagyágyúja segít tető alá hozni. Ha ismerkednél vele, ímhol egy kedvcsináló is:

Nézd nagyban ezt a videót!



Firmament címmel egy újabb kalandjátékon dolgoznak a háttérben.'>
2 hozzászólás

Hentes

5 éve, 6 hónapja és 1 napja

Annyit összeszednek.

válasz erre

totyak

5 éve, 6 hónapja és 1 napja

Hoppacsek! Nem is hallottam erről a játékról, pedig nagyon nekem valónak tűnik. Nem egy grafikai bomba, de ez engem sosem zavart. Hogy ez mennyire steampunk, azt nem tudom, a videó alapján ennyi erővel egy Syberia is az, de nekem tetszik.

válasz erre
Firmament
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja